Sora lui Adrian Zglobiu, declarații uluitoare despre fratele său

Adrian Zglobiu a încercat să se sinucidă
Adrian Zglobiu a încercat să se sinucidă

Bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu trece printr-o perioadă dificilă. Această situație l-a adus în pragul disperării pe Adrian Zglobiu, motiv pentru care a vrut să-și pună capăt zilelor.

S-a întâmplat miercuri dimineață, chiar în momentul în care poliţiştii au venit să-l ridice pentru a fi dus la o nouă expertiză psihiatrică. Bărbatul a fost transportat la spital. Sora lui a povestit cum s-a întâmplat totul.

"A vrut să se sinucidă. Acum au venit să-l ia, trebuia să vină să-l ia vineri şi au apărut acum, miercuri. Ne-am trezit cu ei la poartă pe nepusă masă. Adrian nu a vrut să meargă cu ei, nu a vrut să se interneze. Acolo este o presiune psihologică foarte mare. Medicii aceia sunt nişte oameni extrem de puternici şi acţionează ca nişte organe de anchetă. Este o problemă de sistem în general. S-a speriat, efectiv a încercat să-şi ia zilele. A încercat cu un cuţit să-şi ia zilele. Nu am putut să-l ţin, a fugit în spatele curţii şi s-a rănit la gât şi în zona abdomenului. L-au oprit politiştii şi noi", a declarat sora bărbatului pentru Neptun TV.

VEZI ȘI: Dumitrașcu, despre Zglobiu: "Asta s-a căutat de fapt!"

FOTO: Neptun TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel