Dumitrașcu, despre Zglobiu: "Asta s-a căutat de fapt!"

Bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu a povestit la Antena 3 că pe durata întregii expertize psihiatrice, medicii au încercat să obţină de la el declaraţia că ar fi fost pus de primarul Constanţei, Radu Mazăre, să îl atace pe Băsescu.

De asemenea, bărbatul a povestit că anchetatorii i-au pus întrebări legate de viața sa privată și nu despre incidentul în sine care a avut loc sâmbătă.

VEZI ȘI: Răsturnare de situație. Ce a spus bărbatul care l-a scuipat pe Băsescu

Hanibal Dumitrașcu a comentat acest subiect. "Cred că nu au căutat să afle absolut nimic. Pur și simplu, pe acest om au vrut să-l aducă până la punctul în care să cedeze și să spună că într-adevăr a fost pus să îl scuipe pe Traian Băsescu. Asta s-a căutat cu obstinație. A ține un om 36 de ore și practic sugerându-i în permanență că nu el este responsabil, ci alții... acela nu a fost interviu clinic. A fost interogatoriu! Un interogatoriu prin care s-a încercat manipularea lui Adrian Zglobiu. Persuasiunea cu care s-a operat acolo este tipică statului totalitar, instituțiilor psihiatrice din statul totalitar, nu dintr-o societate liberă", a spus psihologul la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel