EXCLUSIV  Soluţii pentru traficul din Bucureşti. Dan Cristian Popescu: Gardurile care delimitează liniile de tramvai trebuie date jos

Dan Cristian Popescu, viceprimar al Sectorului 2, a vorbit despre soluţiile pentru decongestionarea traficului în zona Ştefan cel Mare - Obor - Mihai Bravu.

Dan Cristian Popescu a explicat, într-un interviu acordat DC News, care sunt soluţiile pe care le vede pentru decongestionarea traficului de pe Ştefan cel Mare şi Mihai Bravu. Viceprimarul Sectorului 2 a spus, în acest context, că gardurile montate pentru delimitarea liniei de tramvai ar trebui desfiinţate. 

"Gardurile trebuie date jos pentru că nu ai o frecvenţă destul de mare a tramvaielor. Dacă ai avea tramvaie la două minute, ar avea sens gardurile, pentru că protejezi o cale de acces care-ţi transportă o masă mare de oameni. Dar dacă ai tramvai la un sfert de oră, nu au sens gardurile, pentru că tu ţii o bandă blocată, goală de cele mai multe ori şi alăturat ai două benzi blocate de autoturisme, a treia fiind blocată de maşinile parcate", a explicat viceprimarul Dan Cristian Popescu.

Detalii în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel