Şoferi de tir români, surprinşi cu alcoolemie record în Germania

În timpul unei razii făcute de polițiștii germani în parcările pentru TIR-uri, doi șoferi din România au fost depistați cu alcoolemie record. Cei doi ar fi participat la o petrecere cu colegii de breaslă, chiar înainte de a pleca în cursă. 

Românii, dar și un prieten polonez, de asemenea, șofer de TIR, au fost depistați în parcarea Adelzhauser Berg, pe A8, în momentul în care porneau în cursă, după o petrecere de pomină, potrivit pfaffenhofen-today.de.

Unul români avea alcoolemie de 3,5 la mie, iar cel de-al doilea - 2,8 la mie. Prietenul polonez era mult mai ”lucid” - cu 1,7 la mie. Șoferii au fost coborâți imediat de la volan, iar TIR-urile lor au fost deocamdată sechestrate, urmând a fi luată o măsură definitivă.

Şoferii românii, cei mai beţi 

Potrivit sursei citate, 50 de polițiști au verificat parcările de TIR-uri de pe A8 şi A9, duminică seară, înainte de expirarea restricţiei de circulaţie pentru maşinile de mare tonaj.

Au fost verificați aproximativ 350 de şoferi, 18 dintre aceștia fiind băuți. Cei doi români, de departe, au avut cea mai mare abatere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel