Șofer de autobuz încătușat. Val Vâlcu: Foarte bine i-a făcut!

Un șofer de autobuz din Bacău a fost încătușat și dus la secție după ce nu a purtat mască și nu s-a legitimat. Val Vâlcu a comentat incidentul. 

După afirmația șoferului din Bacău, care a spus la un post tv că întregul incident a fost ca urmare a unui comentariu al său, făcut pe geam, la adresa poliției, Val Vâlcu a luat poziție. 

Vezi și: Șofer de autobuz, arestat pentru că nu purta mască: Simţeam că nu am aer. Le-am cerut un pahar cu apă şi mi-au spus că nu au

”Foarte bine i-a făcut. Oricine comentează la adresa poliției, a agentului de poliție, ar trebui săltat, fie că este Boureanu, în cazul lui, fie că sunt diverși chibiți care se amestecă în treaba poliției. În străinătate, ca afară, când poliția te oprește, te legitimează, încremenești. Este de neconceput să zici că te-ai oprit să spui ceva poliției, că avea cifă, că avea trei tone... N-ai ce să interferi tu, poate e un traficant de droguri cu camionul sau scoate pistolul și te împușcă și pe tine, și pe polițist, poate e doar un simplu contravenient care a trecut pe pod cu 5 tone, dar nu e treaba ta să faci o astfel de garagață. În general, se observă grupuri, de regulă, familiale, care înconjură agenții de ordine și-și ”pun poalele în cap” și bine le face poliția dacă-i saltă. Ar trebui întărită legislația... n-ai ce să comentezi! Te duci în instanță, îl reclami. Șoferul recunoaște că s-a băgat în seamă cu poliția, scurt. Nu numai că nu purta mască, evident că e la fel de grav că nu respectă. Dacă nu respecți regula de a purta mască în autobuz, restul regulilor de circulație, de a nu fura motorină din rezervor, sunt sigur că le respectă? Dacă nu poate să respire, scutire medicală, pensie, pensionare pe caz de boală. Revenind, există această veșnică garagață cu poliția, fie la nivel de negociere: celebra negociere când era carnetul auto din foi, mai strecurai ”o foaie” în plus, fie harța. Dom`ne, n-ai voie! E nevoie să se întărească legislația pentru a nu mai fi intimidați agenții de poliție. Și bine au făcut că au dat prin stație și l-au luat 3-4-5. Așa trebuie făcut și cu un șofer în vârstă de autobuz care nu respectă legile, așa trebui făcut și cu șmecherul care sfidează. Să fie egală pentru toți măsura. În primul rând trebuia protejat șoferul cu mască și-n al doilea rând nu avea ce să caute să comenteze acțiunile poliției, că apoi, când avem străzi sparte de camioane peste tonajul permis, altă nerespectare de reguli, ne plângem de starea drumurilor” a comentat Val Vâlcu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel