Șofer de autobuz, arestat pentru că nu purta mască: Simţeam că nu am aer. Le-am cerut un pahar cu apă şi mi-au spus că nu au

Un şofer de autobuz din Bacău, angajat la regia locală de transport în comun, ar fi fost arestat de poliţişti pentru că nu purta mască.

"Problema începe din fața autogării. Eram în mers cu autobuzul iar pe partea opusă se afla domnul agent care se dă drept de la circulație. Oprise o cifă care trecuse podul, restricţionare de 3,5 tone.  Eu neavând ce face, i-am zis "Lasă-l domnule, ce mare scofală a făcut că a trecut podul cu 3,5 tone?", a povestit Costel Olaru, şoferul de pe autobuz, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

"Mi se zbătea inima, simţeam că nu am aer"

"După ce am trecut de autogară, m-am uitat în oglinda retrovizoare şi maşina Poliţiei Locale venea după mine cu girofarul pus. (...) Eu eram ferm convins ce urma să se întâmple. Au coborât călătorii, au urcat alţii, am închis uşile, în afară de uşa de la mine, în faţă. S-a urcat domnul poliţist, pe un ton agresiv mi-a cerut să îi prezint buletinul şi l-am întrebat de ce. (...) Eu ştiu motivul. Ăsta a fost singurul motiv că, vai de mine, i-am zis să lase persoana pe care o oprise. De la staţia centrală, până la următoare staţie, au dat prin staţie şi au venit cinci echipaje de poliţie de la Poliţia Locală.

"Dar staţi un pic, eu nu am făcut nimic, nu am greşit reguli de circulație, nimic. Eu sunt în timpul serviciului. Dacă vreţi să aflaţi date despre mine, sunaţi la societate". Nu mi-au spus de mască, în primă fază. După ce au intervenit călătorii, şi-au dat ei seama că au greşit pe undeva. (...) Au venit aceşti domni de la intervenţii, fără mască, fără nimic, mi-au pus cătuşele pe scaunul de la volan. Nici acum nu pot să îndoi încheieturile la mâini. M-au băgat în maşina Poliţiei Locale şi m-au dus la secţie. Mi se zbătea inima, simţeam că nu am aer. Le-am cerut un pahar cu apă şi mi-au spus că nu au. Nu mai puteam", a mai spus șoferul.

Vezi și: Șofer de autobuz, încătușat și amendat că nu purta mască de protecție - Imaginile au ajuns VIRALE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel