Șocant! Cu ce s-a trezit o femeie în gură, din cauza soțului - FOTO

Harpon în gură
Harpon în gură

O femeie din Brazilia a fost aproape de moarte, după o greşeală a soţului. În timp ce îi curăţa acestuia harponul, bărbatul a apăsat pe trăgaci, iar o bucată ascuţită de metal i-a intrat soţiei prin gură, oprindu-se în coloana vertebrală.

Elisangela Borborema Rosa a fentat moartea cu numai un centimetru, după ce un harpon ascuţit i-a intrat prin gură şi i-a atins coloana vertebrală, informează rtv.net.

Femeia de 28 de ani, din oraşul brazilian Arraial do Cabo, a fost dusă de urgenţă la un spital din Rio de Janeiro, cu harponul în faţă, medicii fiind îngroziţi de starea acesteia. O radiografie făcută de doctori arată în detaliu cumplitul accident suferit de soţie din vina soţului.

Medicii o liniștesc pe femeie, poliția ia în calcul toate posibilitățile

Cu toate că va rămâne cu urme serioase pe faţă, cadrele medicale susțin că Elisangela se va recupera în totalitate, dar va rămâne cu urâta amintire, provocată chiar de bărbatul care a promis să îi fie aproape pentru tot restul vieţii. Poliţiştii încearcă să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

"Totul indică faptul că a fost un accident, dar am deschis o investigaţie. Nu credem că soţul a încercat să o omoare. Odată ce se va recupera, ea va fi în stare să răspundă la întrebări şi vom avea o imagine mai clară cu privire la ceea ce s-a întâmplat", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din localitatea braziliană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel