Soacra victimei de la metrou dezvăluie că a avut un vis premonitoriu

Soacra bărbatului înjunghiat mortal duminică dimineața la stația de metrou Eroii Revoluției din Capitală a mărturisit că a avut un vis premonitoriu că ceva rău se va întâmpla. 

"Chiar am visat într-o noapte că un ţigan venise la mine să mă mărit cu el, cu câteva zile în urmă. Venise să mă ia şi am zis că asta e boală. Mă aşteptam să îmi moară vaca sau tatăl meu că are 82 de ani. Nu mă gândeam la aşa ceva. Ne spunea mereu că e greu acolo la Bucureşti. Se temea că o să-l omoare cineva", a declarat pentru Adevărul Ioana Rizea, soacra lui Gheoghe Mocanu, în vârstă de 56 de ani, care a fost înjunghiat, ieri, la stația de metrou Eroii Revoluției. 

Scenă șocantă la metrou: Un bărbat a fost înjunghiat la stația Eroii Revoluției

Potrivit primelor date din anchetă, victima, din comuna dâmbovițeană Viișoara, lucra ca paznic în Parcul Carol din Capitală, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică a avut un conflict cu atacatorul în timpul serviciului. Supărat că nu a fost lăsat să intre în parc, atacatorul l-a aşteptat pe paznic să iasă din tură, iar apoi l-a urmărit, a intrat după el la metrou şi l-a atacat din spate.

Rănit grav, bărbatul a fost transportat ulterior la Spitalul Bagdasar Arseni, însă în pofida eforturilor depuse de medici, acesta a decedat în jurul orelor prânzului.

Agresorul, arestat preventiv pentru 30 de zile

Agresorul a fost reținut de poliție, după ce a fost imobilizat de angajații firmei de pază care asigură ordinea la metrou. 

Astăzi, Tribunalul București a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a agresorului, Ovidiu Radu Picos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel