Scenă șocantă la metrou: Un bărbat a fost înjunghiat la stația Eroii Revoluției

Scenă terifiantă, duminică dimineață, în staţia de metrou Eroii Revoluţiei, din Bucureşti. Un bărbat de 56 de ani a fost înjunghiat, existând ipoteza unor reglări de conturi. Agresorul a fost reținut de poliţie, după ce a fost imobilizat de angajaţii firmei de pază care asigură ordinea la metrou.

UPDATE: Din păcate, eforturile medicilor de a salva viața victimei au fost în zadar. Acesta a decedat în jurul orei prânzului. 

Potrivit unor surse din Poliție, victima era paznic în Parcul Carol din Capitală, iar în timpul nopții de sâmbătă spre duminică ar fi avut o altercație cu cel care l-a atacat. 

.................

Incidentul s-a produs duminică dimineaţă, în jurul orei 7:00, potrivit romaniatv.net.

Victima atacului a fost transportată de urgenţă la spitalul Bagdasar Arseni, unde a intrat direct în sala de operaţii, plaga înjunghiată fiind una adâncă.

Cazul este achetat de ofiţerii de poliţie din cadrul Serviciului Omoruri şi Serviciului Criminalistic – DGPMB. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

Incidentul grav din această dimineață survine la mai puțin de 48 de ore de la producerea unui alt atac cu cuțit în Capitală. În noaptea de vineri spre sâmbătă, în Centrul Vechi, un bărbat de 36 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori, în urma unei dispute pentru o fată. Nici până la această oră agresorul nu a fost prins. 

Laura Codruța Kovesi, șefa DNA, critici dure la adresa Parlamentului: Cătușele și arestul preventiv nu s-au inventat în 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel