Sneijder, superstarul olandez de 33 de ani, a ales luxul arab

foto: Wesley Sneijder / facebook
foto: Wesley Sneijder / facebook

Olandezul Wesley Sneijder părăseşte OGC Nice pentru a ajunge în Qatar, la Al Gharafa.

Mijlocaşul olandez Wesley Sneijder, venit în mare trombă la OGC Nice acum cinci luni, a părăsit vineri clubul francez de fotbal pentru clubul Al Gharafa din Qatar, a anunţat noua sa echipă.

Sneijder (33 ani) a ajuns la Nisa în ultimul mercato când a fost transferat de la clubul turc Galatasaray Istanbul, însă a suferit mai multe accidentări care l-au împiedicat să-şi ţină rangul nu mai mult de opt meciuri.

Înainte de a ajunge la Galata, unde a disputat 124 de meciuri şi a marcat 35 de goluri, internaţionalul olandez (133 selecţii, 31 goluri) a evoluat pentru echipe ca Ajax Amsterdam, (2002-2007), Real Madrid (2007-2009) şi Internazionale Milano (2009-2013).

[citeste si]

Sneijder provine de la academia de juniori a clubului Ajax, deşi el nu este din Amsterdam. S-a născut în Utrecht, într-o familie de fotbaliști: tatăl său era jucător de fotbal, iar fratele său mai mare, Jeffrey, joacă pentru Stormvogels Telstar. Sneijder are și un frate mai tânăr, Rodney Sneijder, care este pe cale să devină profesionist. Jurnaliștii l-au poreclit "pitbull-ul răbdător".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel