EXCLUSIV  Polițiștii cenzurează reacțiile după editorialul DC News cu pensații / foto

Polițiștii cenzurează reacțiile care au venit pe Instagram după editorialul DC News despre pensații din Poliția Română.

Pe pagina de Instagram unde SNAP (Sindicatul Național al Agenților de Poliție) a postat editorialul DC News au fost câteva comentarii în care oamenii erau de acord cu ideile transmise în articol.

”Păi cam are dreptate (n.r - autoarea editorialului), o postare cu o acțiune, cu niște misiuni îndeplinite, cum vă faceți treaba, nimic” / ”Păi mie cu atâtea polițiste top model pe aici mi se pare cam pagină de matrimoniale... parcă era și plin de burtoși prin poliție..... pe o pagină a poliției mi se pare normal să fie niște acțiuni ale poliției... informări... nu pictoriale cu polițiști mai ales polițiste bombe sexy!!!” - aceste comentarii apăreau în urmă cu trei ore pe pagina de Instagram ”Romanian Police”. Între timp, administratorii paginii au avut grijă să șteargă comentariile.

VEZI ȘI: SNAP s-a supărat și a scos o înregistrare după un editorial DC News: Christian Ciocan a devenit brusc deranjat / AUDIO

Postarea necenzurată:

1. -imagine fara descriere- (snap-pensati-1_24714600.jpg)

Postarea cenzurată:

2. -imagine fara descriere- (pensati-politie-3_71063800.jpg)

Iată editorialul care i-a deranjat pe polițiștii pensați:

Polițiștii români se fac de râs. Desigur, nu toți. Dar siguranță și încredere sunt două cuvinte care nu prea mai au nicio legătură cu ”oamenii legii”. Polițiștii ba te lasă să mori când suni la 112, vezi cazul Alexandra Măceșanu, ba îți bagă piciorul în gât până te asfixiază doar pentru că nu pleci de la terasă, vezi cazul bărbatului de 63 de ani din Pitești care a intrat în stop cardio-respirator după ce un agent i-a pus piciorul în gât, ba sunt prea ocupați cu ședințele de pensat, ba te amendează că ai masca sub nas când ești singur cuc pe stradă. 

În orice caz, celebrii burtoși care nu păreau prea în formă să alerge interlopii au fost înlocuiți de celebrii pensați, la fel de inutili ca grăsunii. Și culmea este că polițiștii, în loc să ne arate ce acte de vitejie fac (poate pentru că nu fac mare lucru?!), ne arată cât sunt de ferchezuiți, de pensați, de sexoși.

O pagina de Instagram, administrată de SNAP (Sindicatul Național al Agenților de Poliție), ne arată partea frumoasă a Poliției Române. Nu vă gândiți că atunci când spun partea frumoasă mă refer la fapte, la interlopi arestați, la traficanți prinși în flagrant, la permise ridicate șoferilor care merg cu 150 km/h. Nu, mă refer la partea fizică. Pe această pagină - ”Romanian Police” - sunt postate fotografii cu aspectul fizic al polițiștilor și polițistelor. Asta e imaginea Poliției Române pe care o promovează chiar ”oamenii legii”: băieți și fete cu buze țuguiate, cu privirea pierdută, gata să te apere de infractori. Zici că este pagină de matrimoniale unde toți țuguie buzele și își arată formele. Iar comentariile internauților sunt din categoria: ”frumix”, ”pupix”, ”ce ți-aș tr#ge-o”.

Am schimbat burtoșii cu pensații și buzatele. Pe bune? Chiar vă simțiți în siguranță și cu încredere cu noua față a Poliției Române?! O veni pensatul să vă apare de interlopi sau o fi la vreun epilat inghinal când vă va arde buza? Asta e imaginea pe care agenții de poliție pare că vor să o avem despre ei: că sunt sexy. Sexy, aroganți și pensați. Și-și măsoară puterile cu bătrânele care vând leuștean la colț de stradă, nu cu interlopii, că ăia sunt de trei ori mai mari, i-ar băga în buzunarul de la spate și ar fugi cu ei.

POZELE DESPRE CARE AM SCRIS, CU POLIȚIȘTII, LE GĂSIȚI AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel