SNAP s-a supărat și a scos o înregistrare după un editorial DC News: Christian Ciocan a devenit brusc deranjat / AUDIO

Uniunea Militarilor și Polițiștilor 'Mihai Viteazul' lansează o medalie de onoare. Ciocan: Va fi oferită pe sprânceană
Uniunea Militarilor și Polițiștilor 'Mihai Viteazul' lansează o medalie de onoare. Ciocan: Va fi oferită pe sprânceană

După editorialul pe care l-am scris ieri despre pensați, pardon, despre polițiști, pe pagina Romanian Police, administrată de SNAP (Sindicatul Național al Agenților de Poliție), a apărut un mesaj scris, cel mai probabil, între un epilat inghinal și o shaorma mâncată în mașină.

Editorialul pe care l-am scris îl găsiți aici: ”Imaginile care spun totul despre Poliția Română. Vă simțiți în siguranță când vedeți pozele acestea?”. Pensații s-au supărat și au scris un mesaj care nu are legătură cu nimic: ”Domnul Christian Ciocan a devenit brusc deranjat de pozele cu tinerii polițiști  încărcate pe pagina noastră. Vă mulțumim pentru reclama gratuită din DC News, fie ea și negativă. Noi știm de ce sunteți supărat, a deranjat foarte mult filmulețul cu domnul Ioan Babuș, secretar de stat și consilier al ministrului Bode”. Nu Christian Ciocan a scris editorialul, ci redactorul DC News Anca Murgoci.

Habar nu am ce legătură au Ioan Babuș, Christian Ciocan sau Lucian Bode cu un editorial pe care l-am scris despre pensații din Poliția Română, dar te aștepți să gândească prea mult niște polițiști care amendează bunici care vând pătrunjel la colț de stradă? Nu, se reped, fără să gândească, așa cum au făcut-o și când au sărit cu piciorul în gâtul bărbatului de 63 de ani din Pitești care a intrat în stop cardio-respirator și, în cele din urmă, a murit.

Ionel Babuș este președintele FSDPR (Federaţia Sindicatelor Democratice ale Poliţiştilor din România), iar comisarul șef Christian Ciocan este purtătorul de cuvânt al federației.

În înregistrare, SNAP vrea să arate că Ionel Babuș face trafic de influență pentru ministrul Lucian Bode pentru ca două persoane să obțină pașapoarte.

Vă lăsăm înregistrarea pe care SNAP a publicat-o după editorialul de pe DC News:

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Romanian Police ???????? (@romanian_police_)

CITIȚI EDITORIALUL DE LA CARE A ÎNCEPUT SCANDALUL: EXCLUSIV Imaginile care spun totul despre Poliția Română. Vă simțiți în siguranță când vedeți pozele acestea?

Polițiștii români se fac de râs. Desigur, nu toți. Dar siguranță și încredere sunt două cuvinte care nu prea mai au nicio legătură cu ”oamenii legii”. Polițiștii ba te lasă să mori când suni la 112, vezi cazul Alexandra Măceșanu, ba îți bagă piciorul în gât până te asfixiază doar pentru că nu pleci de la terasă, vezi cazul bărbatului de 63 de ani din Pitești care a intrat în stop cardio-respirator după ce un agent i-a pus piciorul în gât, ba sunt prea ocupați cu ședințele de pensat, ba te amendează că ai masca sub nas când ești singur cuc pe stradă. Citiți, pe larg, aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel