Smart Start USA, turneu în România. Ilan Laufer: Oportunităţi pentru antreprenori

Al doilea turneu Smart Start USA în România a început, astăzi, la Constanța. 

Antreprenorii locali au aflat, într-un dialog direct și deschis avantajele oferite de programul Smart Start USA și oportunitățile concrete de dezvoltare a afacerilor oferite de piața americană. Acestea au fost identificate în urma celor 3 misiuni economice organizate, până acum, de Smart Start USA la Miami și New York.

Ilan Laufer, inițiatorul și coordonatorul programului Smart Start USA a oferit celor peste 150 de participanți, prezenți la Universitatea Ovidius, detalii despre program și înscrierea pe platforma Smart Start USA.

La conferința de astăzi, au participat viceprimarul municipiului Constanța, Costin Răsăuțeanu, Ion Dănuț Jugănaru, director general - Camera de Comerț, Industrie, Navigație şi Agricultură Constanța, precum și reprezentanți ai partenerilor de implementare: First Bank, Banca Transilvania, certSign, dar și specialiști din Ministerul Fondurilor Europene și Agenția regională pentru IMM, Atragere de Investiții, Promovare Export.

Turneul va continua în alte nouă oraşe

Turneul de prezentare a programului Smart Start USA, a platformei de înscriere și a oportunităților de afaceri identificate pe piața americană va continua, zilele următoare în nouă orașe reprezentative pentru țintele programului și economiile locale.

Smart Start USA rămâne singurul program privat din România care contribuie concret la dezvoltarea Parteneriatului strategic dintre România și Statele Unite, sprijinind atât dezvoltarea sectoarelor economice prioritare pentru exporturile românești, cât și consolidarea relațiilor comerciale româno-americane. Smart Start USA este șansa reală a antreprenorilor români de a depăși granițele române și europene și de a intra pe o piață cu foarte multe posibilități de dezvoltare.

Smart Start USA se adresează antreprenorilor care doresc să-și extindă afacerile pe piețele internaționale, în special pe piața americană. Mai multe informații despre condițiile, avantajele și oportunitățile oferite de program pot fi aflate accesând link-ul: https://smartstartusa.net și înregistrându-vă în comunitatea Smart Start USA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel