”Slugărete”, lovitură pentru Bogdan Mateescu, președintele CSM. Ingrid Mocanu: Ne uităm șocați cum s-a ajuns aici. Ați permis asta!

foto Facebook Ingrid Mocanu
foto Facebook Ingrid Mocanu

Pe un blog wordpress, numit ”slugărete”, au apărut capturi foto cu reacțiile judecătorului Bogdan Mateescu, președinte al CSM, față de mai multe figuri publice, din politică. Avocata Ingrid Mocanu a reacționat. 

Capturi foto ale unei comentarii și discuții purtate de președintele CSM, judecătorul Bogdan Mateescu, au apărut pe Slugarete.wordpress.com. În respectivele mesaje, judecătorul se dezlănțuie la adresa unor politicieni din PSD, a foștilor PDL-iști Emil Boc și Elena Udrea, la adresa foștilor miniștri ai Justiției Cătălin Predoiu și Raluca Prună, precum și a altor figuri din sistemul judiciar. Nu este greu de dedus că print screenurile de pe Facebook sunt relativ recente (din ultimii 3-4 ani), iar capturile de ecran de pe e-mail datează din perioada 2010-2014.

El bate apropouri la Liviu Dragnea (aluzia cu asasinii plătiți), Gabriela Firea (aluzia cu sârmă), Carmen Dan (microfonul din priză), Doina Pană (otrăvirea cu mercur) și Marcel Ciolacu (căderea de calciu).

O aluzie a lui Bogdan Mateescu s-a îndreptat și împotriva președintei din 2019 a CSM, judecătoarea Lia Savonea, pe care o cataloghează drept „organul constituțional” care „trebuie să aibă alte preocupări prioritare”, dar care „stă, mă rog, prin reprezentantul său, toată ziua bună ziua în comunicări publice, care mai de care mai stufoase, cu tente percepute drept personale și cu anumite inexactități”.

Vezi mai mult aici: Capturi foto controversate cu judecătorul Bogdan Mateescu, președinte CSM

Avocata Ingrid Mocanu a comentat subiectul, pe Facebook: ”Să nu ziceți că nu v-am spus! Cu mulți ani în urmă, când încă mai credeam că societatea asta se mai poate salva, vă tot spuneam că justiția e cheia tuturor problemelor. Alegeri corecte, drepturi, bunăstare colectivă, totul este la mâna justiției, o mână de oameni mai buni sau mai răi, la fel ca restul cetățenilor. Soluția găsită de mine era curățirea magistraturii de cei ”răi” și întărirea statutului celor ”buni”... deci răspunderea și independența. Așadar, domnul ”Slugărete” (pardon, Mateescu, dar m-a luat valul colegilor dvs., magi-haștagii) de la acele momente trebuia să faceți curățenie. Domnul ”avocat” Netejoru, ați greșit profund! Eu personal am făcut două acțiuni disciplinare pentru modul în care unii magistrați înțelegeau să se manifeste public. Nici dvs, nici instanțele (unele) nu au catadicsit să-și facă treaba. Acum stăm și ne uităm șocați la cum s-a ajuns aici... păi dvs., domnilor ”magistrați” ați permis asta. Acum, când a ajuns la voi, e nasol? Ce să zic? Să fie suferit! Că ce tolerează omul cu pixul lui ... ”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel