Slobozia va avea sală de sport polivalentă. Lucian Bode: Aceste inițiative sunt fundamentul dezvoltării României!

Sursă foto: Partidul Național Liberal
Sursă foto: Partidul Național Liberal

Municipiul Slobozia va avea o sală de sport polivalentă.

În municipiul Slobozia din județul Ialomița s-a semnat un contract pentru construirea unei săli de sport polivalente cu o capacitate de peste 2.200 de locuri și o infrastructură modernă. Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne și secretar general al PNL, și Cseke Atilla, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administrației, au participat șa eveniment.

„Administrația liberală înseamnă modernizare și transformarea nevoilor cetățenilor în proiecte concrete. Astăzi, la Compania Națională de Investiții, a fost semnat contractul de lucrări pentru construirea unei Săli de Sport Polivalente în Municipiul Slobozia. Sala, care va avea o capacitate de peste 2200 de locuri și o infrastructură modernă, este prima de acest fel din întreg județul Ialomița. Valoarea proiectului este de peste 65 de milioane de lei și finanțarea va fi asigurată prin Compania Națională de Investiții. Durata contractului este de 40 de luni.

La semnarea contractului au participat ministrul Afacerilor Interne și secretarul general al PNL, Lucian Bode, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administrației, Cseke Atilla, primarul PNL al Municipiului Slobozia, Dragos Soare și directorul CNI, Manuela Pătrășcoiu“, transmite Partidul Național Liberal.

CITEȘTE ȘI     -    EXCLUSIV  O nouă Sală a Sporturilor la Tulcea. Horia Teodorescu a spus când va fi gata: Ca formă, va fi un fel de Allianz Arena

Lucian Bode: Aceste inițiative sunt fundamentul dezvoltării României

Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne și secretarul general al Partidului Național Liberal, a declarat:

„Succesul administrațiilor locale liberale se datorează unor politici clare, de dreapta, care promovează proiecte mature de dezvoltare a comunităților. Guvernul Nicolae Ciucă susține administrațiile care au inițiativă prin programe de finanțare a obiectivelor de interes local.

Aceste inițiative sunt fundamentul dezvoltării României. Cu fiecare proiect de dezvoltare semnat, avem încă o dovadă că liberalii mizează pe investiții, care sunt motorul dezvoltării sănătoase și asigură creșterea calității vieții cetățenilor. Felicitări domnului primar Dragoș Soare pentru implicare și succes pe mai departe în dezvoltarea de parteneriate solide în beneficiul oamenilor!“, a declarat ministrul Afacerilor Interne și secretarul general al PNL, Lucian Bode.

CITEȘTE ȘI     -     Eduard Novak: Sala Polivalentă din Bucureşti este o prioritate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel