Situație CRITICĂ în Capitală. Când vor avea bucureștenii căldură. ELCEN: Apa fierbinte curge în subsolul Bucureștiului

Calorifer
Calorifer

Mai multe blocuri din Capitală au rămas fără căldură în urma unei avarii produse vineri. ELCEN susține că încearcă să rezolve problema, dar sunt pierderi mari în rețea.

"Vă pot spune situația din punctul de vedere al ELCEN. Din păcate știm foarte bine că sunt mari pierderi pe rețelele de transport. Vineri noaptea așa cum am comunicat a avut loc o avarie de proporții. 75% din parametri s-au rezolvat în decursul zilei de sâmbătă. Pentru celelalte probleme s-a lucrat continuu sâmbătă, duminică și luni. Aseară în cursul nopții și-a revenit, suntem la parametri. Îmbunătățirea în oraș se va simți în cursul zilei de astăzi și mâine pentru că apa fierbinte se încălzește treptat, intră treptat în rețea. La acest moment temperatura este aproape de parametri, aproape de 80 de grade față de 60 de grade cât era vineri.

Sunt 2400 de tone pierderi pe oră în rețea. Într-adevăr apa fierbinte curge în subsolul Bucureștiului și se încearcă menținerea unei temperaturi rezonabile. Temperaturile se vor îmbunătăți.", a declarat Claudiu Crețu, administrator principal al ELCEN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel