Site-ul lui Tolontan îl confirmă pe Mănăstire: Libertatea minte ca propaganda rusească

”Deontologii” lui Tolontan se fac din nou de râs. După ce mințiseră că nu le răspunde Chirieac la telefon, chiar în articolul în care îi publicau răspunsul, acum mint pur și simplu.

Liberatea face o paralelă între un primar din București și liderul din Turkmeninstan care a dat unui oraș numele său. ”Site-ul lui Bogdan Chirieac îl elogiază pe primarul Florea și botează “Florea City” un cartier, ca în Turkmenistan, când dictatorul Niiazov a dat unui oraș numele său!”, titrează Libertatea.

Evident, nu uită să îl atace și pe Bogdan Chirieac, obsesia lui Cătălin Tolontan. „«Florea City»”, proiect URIAŞ în Bucureşti. Rareş Hopinca: Aceasta este valoarea. Extrem de interesant pentru mediul privat”, sună titlul unui articol publicat de DC News sâmbătă, 27 iunie. Articolul relatează o acțiune organizată chiar de DC News, în care site-ul lui Bogdan Chirieac a primit bani de la Primăria Sectorului 5 pentru a organiza o dezbatere online”, scrie Libertatea.

Două afirmații, două minciuni!

Comparația între Florea și Niiazov este o manevră clasică de propagandă bazată pe neatenția cititorilor de tabloid. Chiar din titlul dat de Libertatea s-ar putea vedea că Florea nu a dat numele său vreunui cartier, dar forțarea unei asocieri urmărește discreditarea primarului și asta e ce urmăresc propagandiștii. Așa că pot trece la Chirieac, ținta articolului, pe care îl atacă folosind o nouă minciună. Fiindcă dezbaterea online pe care o relatează articolul DCNews nu a fost organizată sau finanțată de sectorul 5, așa cum pretinde Libertatea.

Vorba lui Silviu Mănăstire, despre Tolontan: ”Însă, când ai de fapt interese de audiență facilă sau combinații politice cu cei de la USR- PLUS e suficient să îi prostești pe cititorii mai slabi de înger. Cu gulgute și “anchete” scremute”. Iar ”politica editorială a Libertatea pute de la o poștă a propagandă rusească, împletită cu un neomarxism trist, pe alocuri jegos”.

Asta e opinia omului, amănunte pe larg aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel