EXCLUSIV  "Florea City", proiect URIAŞ în Bucureşti. Rareş Hopinca: Aceasta este valoarea. Extrem de interesant pentru mediul privat

Primăria Sectorului 5 a lansat cel mai important proiect de dezvoltare urbană care s-a realizat, în ultimii 30 de ani, în Bucureşti.    

Este vorba despre ceea ce presa a denumit "Florea City", un proiect gândit de către primarul Daniel Florea şi care prevede crearea din temelii a unui adevărat oraş, pe un teren uriaş, care până acum a zăcut nefolosit, în zona Antiaeriană. 

Despre necesarul de finanţare pentru acest important proiect a vorbit, în cadrul dezbaterii online “Upgrade România - Investițiile, motorul de pornire a economiei“, eveniment organizat de DC Media Group, Rareş Hopinca, City Manager Sector 5. 

"Noi am făcut o evaluare globală a proiectului. Investiţia se ridică undeva la 1,8 miliarde de euro. Vorbim despre necesarul de finanţare pentru întreg proiectul. Sigur că acesta are mai multe componente, iar acestea sunt extrem de interesante pentru mediul privat. Inclusiv interesul administraţiei publice locale este de a atrage investitori privaţi care să dezvolte acest proiect pe fiecare dintre componentele sale.

E o dezvoltare integrată. Primăria Sectorului 5 a reuşit să facă, în ultimii patru ani, tot ceea ce înseamnă planificare pentru dezvoltare integrată. Mă bucur foarte mult să anunţ că joia trecută, în Consiliul General, s-a aprobat PUZ-ul Sectorului 5 care programează dezvoltarea urbană a Sectorului 5 pentru următoarea perioadă exact în această manieră integrată", a explicat Rareş Hopinca.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel