Site-ul CIA atacat de hackeri. LulzSec a revendicat acţiunea

site-cia
site-cia

Site-ul web al CIA,

DownForEveryoneOrJustMe.com, unde se poate verifica dacă un site funcţionează sau nu, a confirmat că site-ul CIA nu este căzut, dar se pare că acest lucru nu a fost valabil la nivel global, unii dintre editorii site-urilor americane de specialitate reuşind să intre pe website-ul CIA în perioada respectivă.

LulzSec, grupul de hackeri care a atacat Senatul de două ori într-o săptămână, şi-a asumat responsabilitarea, printr-un mesaj postat pe Twitter. „Tango down - cia.gov - for the lulz,“ @LulzSec - 5:48PM ET (01,48 ora României)

LulzSec a anunţat recent deschiderea unei linii unde vor accepta propuneri pentru a ataca noi site-uri sau servicii. Hackerii de la LulzSecau revendicat, până acum, atacuri asupra Sony, Bethesda, PBS.org, Minecraft şi League of Legends. Mottoul grupului este „Râdem de securitatea voastră, din 2011“ („Laughing at your security since 2011“)

LulzSec nu a adăugat CIA pe lista cu site-urile de unde pun la dispoziţie documente copiate în timpul cyber-atacurilor şi este posibil ca grupul să fi reuşit să „doboare“ site-ul fără să fi intrat în posesia de date secrete. Chiart şi aşa, atacul ar putea fi privit ca o ironie aruncată în faţa agenţiei responsabile se securitatea naţiunii americane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel