Sirianul lovit de jurnalista maghiară ar fi un ucigaș de profesie, membru Al-Nusra

Sirianul Abdul Mohsen a declanșat simpatia a milioane de oameni, după ce acesta a fost filmat în timp ce era  lovit de o jurnalista maghiară la începutul lunii. Aadevărul despre sirian a fost scos la iveală acum, de  organizațiile kurde care luptă împotriva islamiștilor în Siria, potrivit rudaw.net și infowars.com.

Abdul Mohsen ar fi membru al organizaței radical islamiste Frontul al-Nusra și ar fi  fost implicat în uciderea a peste 50 de kurzi.

Jabhat al-Nusra este considerată aripa siriana a Al Qaida, rivala Statului Islamic.

După incidentul din Ungaria, acesta s-a ales  cu un loc de muncă la Real Madrid. "Vă iubesc pe toți, ador Spania, mulțumesc Spania", a declarat el la coborarea din tren, la Madrid. A fost salutat chiar și de Cristiano Ronaldo.

Citește și: Fabulos! Ce s-a întâmplat cu imigrantul trântit de o jurnalistă maghiară

În schimb, Uniunea Partidul Democrat kurd (PYD) susține că sunt dovezi care atestă că Abdul Mohsen este membru al Al-Nusra Front. Mai mult, el ar fi luptat alături de Frontul Al-Nusra înainte de a pleca din Siria cu familia sa, în primăvara anului 2015. Conform PYD (forțele de autoapărare kurde), el ar fi fost implicat în reprimarea violentă a revoltelor kurde din orașul Qamishlo în 2004. Atunci, peste 50 de kurzi au fost uciși de către forțele de securitate siriene la un meci de fotbal.

Abdul Mohsen a fost antrenorul clubului Al-Fatwa din Deir ez Zor intre 2004-2010.

PYD a publicat o captura a unei fotografii cu Abdul Mohsen de pe pagina sa de Facebook, pe care a inchis-o la începutul acestui an, unde se identifică în calitate de membru al Frontului Nusra, adăugând că el a luptat cu kurzii la Amudeh, Serekaniye și Afrin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel