EXCLUSIV  Singura scăpare de la metrou. Daniel Tudorache: Este singura șansă

Bogdan Bolojan / 15 dec 2017 / 14:55 Salveaza PDF Comentarii

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, a lucrat timp de 12 ani la metrou, ca inginer de stație. El a explicat la DCNews Live care este singura modalitate prin care o persoană căzută pe șină, fără prea mult timp la dispoziție, poate scăpa cu viață. 

În spațiul public, dar și pe internet au circulat o mulțime de modalități care explicau cum ar putea o persoană căzută pe șinele metroului să scape de impactul cu vagonul de metrou. 

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, cu o vastă experiență profesională în zona metroului spune că doar una stă în picioare.

"Trebuie să ai prezență de spirit și să te culci efectiv între șine. Pe partea opusă deschiderii ușilor metroului este linia de înaltă tensiune, acolo nu ai nici o șansă. Singura șansă era să se culce la pământ, dar tendința pe care o ai este să încerci să ieși, să scapi. Este greu pentru o femeie să reușească o astfel de salvare. Criminala și-a dat seama. Simți metroul când vine. Simțim acel vânt și vibrația și atunci a împins-o ca să nu aibă nici o șansă. Am observat că a împins-o în capătul peronului, pe unde intra trenul în stație. Dacă era în capătul celălalt, acolo unde oprește efectiv în stație, cu siguranță mecanicul avea timp să oprească. Eu cred că și-a calculat foarte bine criminala locul unde să o împingă pe victimă. Asta înseamnă că a fost cu premeditare," a explicat Daniel Tudorache la DCNews Live.

Vezi răspunsul complet:

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25