SIMULARE BACALAUREAT 2018: BAREM și SUBIECTE GEOGRAFIE, BIOLOGIE, INFORMATICĂ, CHIMIE, PSIHOLOGIE Edu.ro

bacalaureat 2019
bacalaureat 2019

SIMULARE BACALAUREAT 2018, proba la ALEGERE Simularea probelor scrise la examenul naţional de Bacalaureat 2018 continuă joi cu proba la alegere a profilului şi specializării - proba E) d) - exclusiv pentru elevii de clasa a XII-a, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.

Rezultatele vor fi comunicate pe 30 martie.

Proba începe la ora 9,00, când vor fi distribuite subiectele. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8,30.

 BACALAUREAT 2018: BAREM și SUBIECTE GEOGRAFIE, BIOLOGIE, INFORMATICĂ, CHIMIE, PSIHOLOGIETimpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

 BACALAUREAT 2018: BAREM și SUBIECTE GEOGRAFIE, BIOLOGIE, INFORMATICĂ, CHIMIE, PSIHOLOGIE "Evaluarea lucrărilor va fi realizată în baza unor bareme, care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional, de către doi profesori din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea. În situaţia în care nu sunt suficienţi profesori de specialitate într-o unitate de învăţământ, există şi posibilitatea de a solicita sprijin din partea profesorilor din alte şcoli", a precizat MEN.

 BACALAUREAT 2018: BAREM și SUBIECTE GEOGRAFIE, BIOLOGIE, INFORMATICĂ, CHIMIE, PSIHOLOGIE Rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

 BACALAUREAT 2018: BAREM și SUBIECTE GEOGRAFIE, BIOLOGIE, INFORMATICĂ, CHIMIE, PSIHOLOGIENotele obţinute nu se contestă şi nu se trec în catalog. În situaţiile excepţionale în care sunt elevi care doresc consemnarea notelor în catalog, aceştia vor depune o cerere scrisă în acest sens.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2022 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy - smt4.1.0