SIMONA HALEP - VICTOR IONIȚĂ, moment tensionat în timpul finalei de la INDIAN WELLS 2015 - VIDEO

Simona Halep a câștigat la Indian Wells cel mai important titlu al carierei, după o finală dramatică împotriva Jelenei Jankovic, scor 2-6, 7-5, 6-4. Românca a fost protagonista unui moment controversat în setul decisiv, când și-a chemat antrenorul pe teren pentru sfaturi. Simona Halep l-a ironizat pe Victor Ioniță și i-a reproșat că nu este susținută din tribune, cum se întâmplă cu Jelena Jankovic.

Vezi aici detalii despre finala de la Indian Wells: Simona Halep a câștigat Indian Wells, după o revenire incredibilă

Un moment crucial al setului decisiv a avut loc la 2-3 pentru sârboaică. Jankovic tocmai făcuse break și urma să servească pentru 2-4. Atunci, Simona Halep a apelat la antrenorul Victor Ioniță, care a coborât din tribună pentru a-i da câteva sfaturi elevei sale.

"Este doar un joc de poziționare, nu mai e nici de dreapta, de rever ... . E vorba de cine reușește să stea mai aproape de linie și să dicteze punctul. Atât! Asta vreau să faci, să stai cu picioarele pe linie", i-a spus Victor Ioniță locului 3 WTA.

Citește și: Simona Halep, elogiată în presa internațională: Este noua regină

"Asta vrei tu să fac eu? Mișto!", a reacționat Simona Halep, ironică.

"Da, să nu te mai dai înapoi! Nu vreau să te mai dai înapoi!", a răspuns tehnicianul.

"Și eu vreau să mă încurajați mai tare, să țipați acolo, că ăștia țipă de sunt doar ei pe stadion. Greu, dar, mă rog, o să fie ok. E în regulă", a adăugat Simona Halep, conform dolce-sport.ro.

Victor Ioniță nu a luat în seamă replicile ironice și pline de reproș ale Simonei Halep și a continuat cu sfaturi pentru jucătoarea sa: "Mingea aia care îți vine lob ... . Fă un pas înapoi, dacă vezi că nu o simți ... . Ori o iei mai repede puțin, ori las-o să se ridice, să dai direcție. Nu te mai băga în ea așa. Dacă te bagi, o iei când e foarte sus, ok? Și hai ... picioare, picioare și crede!", a încheiat antrenorul.

VIDEO cu momentul poate fi văzut aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel