SIMONA HALEP, elogiată în presa internațională după ce a câștigat INDIAN WELLS 2015

Succesul reușit de Simona Halep la Indian Wells 2015 nu a trecut neobservat în presa internațională. Publicațiile de specialitate vorbesc în cuvinte mari despre locul 3 WTA, care ”a arătat tenacitate şi a fost spectaculoasă” în finala în urma căreia a câștigat cel mai important titlu din carieră.

Vezi aici detalii despre victoria româncei: Simona Halep a câștigat Indian Wells, după o revenire incredibilă

"Halep a câştigat cel mai important titlu la Indian Wells", a notat wtatennis.com, precizând însă că lucrurile nu arătau prea bine pentru româncă la începutul finalei, dar constănţeanca nu a renunţat şi s-a impus în faţa Jelenei Jankovic.

"Halep câştigă cel mai important titlu din carieră", a scris şi site-ul oficial al competiţiei. "Are logică faptul că Simona Halep a trebuit să joace trei seturi pentru a câştiga primul ei titlu BNP Paribas Open. Trecând peste o aparentă accidentare la picior, un serviciu defectuos şi o fostă campioană, Halep a revenit după ce a pierdut primul set şi a învins-o pe câştigătoarea din 2010, Jelena Jankovic, scor 2-6, 7-5, 6-4, cu o evoluţie curajoasă", se mai arată pe site-ul bnpparibasopen.com, potrivit Mediafax.

BBC.com scrie că Simona Halep a învins-o pe Jelena Jankovic "într-o finală captivantă", iar cotidianul L'Equipe a notat că Halep "a ştiut să profite de fragilitatea" Jelenei Jankovic după ce a fost condusă de aceasta cu 6-2, 5-4 şi a obţinut cel mai important titlu din carieră. Jurnalul a menţionat că Jankovic s-a lăsat copleşită de emoţii, deşi conducea şi Simona Halep avea probleme la piciorul stâng. "Românca, departe de cel mai bun nivel al său pe durata a trei sferturi din finală, s-a ambiţionat, strigând din ce în ce mai tare, şi câştigând ghemurile. O tenacitate care o va duce luni pe primul loc în ierarhia «Race»", mai precizează L'Equipe.

Citește și: Ce a declarat Simona Halep după cea mai importantă victorie din carieră

"Halep, spectaculoasă în faţa lui Jankovic", a notat tvasports.ca. "Simona Halep a revenit după un prim set dificil şi a învins-o pe Jelena Jankovic în finala turneului de la Indian Wells", a adaugat sursa citată.

"Halep, campioană la Indian Wells", a titrat și Mundo Deportivo, iar jurnalul Sport a notat că Simona Halep a câştigat turneul de la Indian Wells impunându-se într-o finală "lungă şi intensă" cu Jelena Jankovic.

"Revenire a lui Halep, Jankovic k.o.", a scris Gazzetta dello Sport, în timp ce site-ul tenniscircus.com a intitulat articolul referitor la performanţa sportivei române: "Halep cucereşte California". "Jankovic a pierdut finala după ce a avut posibilitatea să o termine lejer în două seturi. Un lucru este cert: frumoasa Jelena nu va dormi în această noapte", notează tenniscircus.com.

"Maraton câştigat de Simona Halep", a scris olimpiazzurra.com, iar livetennis.it a menţionat că finala a fost "plină de emoţii".

"Simona Halep îi succede Flaviei Pennetta, este regina Indian Wells", a notat şi La Repubblica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel