Simona Halep, Turneu Open Bucureşti. Hotărârea campioanei

Simona HAlep, turneu. foto: @simonahalep / facebook
Simona HAlep, turneu. foto: @simonahalep / facebook

Simona Halep a făcut unele precizări legate de participarea sa la BRD Bucharest Open 2018, turneu WTA International.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 1 mondial, a declarat, vineri, că nu crede că va participa la BRD Bucharest Open 2018, turneu WTA International găzduit, de Arenele BNR în perioada 16-22 iulie.

'Am auzit că toate fetele joacă la turneul internaţional de la Bucureşti, e foarte plăcut pentru România. Eu nu ştiu sigur dacă voi participa, dar în mare parte nu prea, pentru că e pe zgură după iarbă şi e destul de greu', a explicat Halep. Ea a menţionat că încearcă să se acomodeze cât mai repede pentru turneele pe iarbă care urmează.

'În fiecare an este la fel, încerc să merg acolo din timp şi să mă acomodez cât se poate de bine până la Wimbledon', a adăugat jucătoarea numărul 1 în clasamentul WTA.

"Nu comentez"

Întrebată ce părere are despre caricatura publicată în revista 'Charlie Hebdo' în care apare cu trofeul Roland Garros strigând 'Fiare vechi!', Simona Halep a răspuns: 'Nu vreau să comentez acest lucru. Nu sunt în măsură să zic nimic despre asta'. De asemenea, Halep nu a dorit să comenteze nici despre incidentul de la evenimentul în cadrul căruia a prezentat publicului trofeul primit pentru câştigarea turneului Roland Garros în care Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a fost fluierată pe Arena Naţională.

'Eu nu fac politică, nu vreau să spun nimic despre acest lucru. Eu m-am dus pur şi simplu ca să împărtăşesc această bucurie şi de a arăta trofeul oamenilor care au venit. Pentru ei am răspuns pozitiv invitaţiei, strict pentru ei, atât', a precizat ea.

Vezi şi: Halep - Charlie Hebdo. Armata română din online, lovitură fără precedent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel