SIMONA HALEP - NICOLE VAIDISOVA. Povestea incredibilă a primei adversare pe care o va avea românca la MIAMI 2015

SIMONA HALEP - NICOLE VAIDISOVA. Simona Halep va juca în turul 2 de la Miami cu Nicole Vaidisova, o jucătoare de 25 de ani cu o poveste incredibilă de viață. Deși în prezent ocupă doar locul 328 WTA, cehoaica a jucat la 17 ani o semifinală de Grand Slam și a fost considerată cea mai talentată tânără jucătoare din lume.

VEZI AICI DESFĂȘURAREA MECIULUI SIMONA HALEP - NICOLE VAIDISOVA

Titlu WTA la 15 ani și semifinală de Mare Șlem la 17 ani

SIMONA HALEP - NICOLE VAIDISOVA. Nicole Vaidisova a avut un debut fulminant de carieră. A câștigat primul titlu WTA la doar 15 ani și trei luni, în 2004, la Vancouver. La vârsta de 16 ani s-a calificat în optimile de finală la US Open 2005. În 2006 a ajuns până în semifinalele de la Roland Garros, reuşind apoi o nouă calificare în careul de aşi al unui Grand Slam, la Australian Open 2007. Palmaresul său cuprinde în total șase titluri WTA la simplu. La 18 ani, Nicole Vaidisova a ajuns până pe locul 7 WTA.

Citește și: Simona Halep e lăudată de adversare! Ce spune despre Miami

A renunțat la tenis la doar 21 de ani

SIMONA HALEP - NICOLE VAIDISOVA. Ascensiunea incredibilă a cehoaicei a încetat însă în 2008, când a început să aibă probleme cu spatele. Talentata jucătoare a lăsat sportul și s-a concentrat relaţia pe care o avea cu tenismenul ceh Radek Stepanek, începută în anul 2007. Cei doi s-au căsătorit în 2010, atunci când Nicole Vaidisova şi-a anunţat retragerea din tenis. Motivele invocate de ea au fost "lipsa plăcerii de a mai juca tenis" şi "accidentările repetate", însă relaţia cu dublul câştigător de Cupa Davis a fost cauza principală, în viziunea multora, conform prosport.ro.

A revenit în 2014 pe teren! Prima victorie, înainte de meciul cu Simona

SIMONA HALEP - NICOLE VAIDISOVA. Nicole şi Radek au divorţat în 2013, iar după două operații la umăr, cehoaica a revenit în circuitul WTA în luna septembrie 2014.

SIMONA HALEP - NICOLE VAIDISOVA. Posesoare a unui wild-card la Miami, Nicole Vaidisova s-a calificat în turul 2 după ce a învins miercuri o adversară mult mai bine clasată în ierarhia mondială, pe Timea Babos (Ungaria, locul 87 WTA), scor 6-1, 7-6. A fost prima victorie a jucătoarei de 25 de ani într-un turneu WTA de la revenire. Asta şi pentru că fosta mare speranță a Cehiei a participat în 2014 şi 2015 mai mult în turnee Futures, competiţii de un nivel inferior.

Citește și: WTA nu crede în Simona Halep! Previziuni sumbre despre româncă

Ce spune despre meciul cu Simona Halep

SIMONA HALEP - NICOLE VAIDISOVA. ”A trecut mult timp şi mă bucur că am obţinut o astfel de victorie. Mă bucur că voi avea ocazia să joc cu Halep. Evident că nu am mai întâlnit-o, nu cred că era prin zonă când jucam eu. Dar acum are un sezon minunat şi este o jucătoare mare. Tot ce pot face este să dau totul pe teren şi să sper că va fi un meci bun”, a declarat Nicole Vaidisova înainte de meciul cu românca de pe locul 3 WTA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel