SIMONA HALEP - MIAMI 2015: Expertul WTA nu o vede pe româncă nici măcar în sferturile de finală

SIMONA HALEP - MIAMI 2015. Site-ul WTA a publicat predicţiile pentru al doilea turneu de categorie Premier Mandatory al sezonului 2015. Deși s-a impus la Indian Wells, Simona Halep nu apare nici măcar printre jucătoarele care ar urma să se califice în sferturile de finală din Florida.

VEZI AICI DESFĂȘURAREA MECIULUI SIMONA HALEP - NICOLE VAIDISOVA


SIMONA HALEP - MIAMI 2015. Experții site-ului WTA sancţionează astfel subtil "regula nescrisă" care a guvernat prestaţiile Simonei Halep după fiecare rezultat important înregistrat în 2014 și 2015: forfait de pe tablou sau abandon în timpul meciurilor din tururile inaugurale.

SIMONA HALEP - MIAMI 2015. Anunțul ferm făcut de Simona Halep la conferinţa de presă de după finala câștigată în California, "Vreau să joc la Miami!", nu i-a convins pe reprezentanţii WTA să conteze pe un parcurs bun al Simonei Halep, conform statutului de cap de serie numărul trei.

Vezi și: Simona Halep poate trece pe locul 2 WTA la Miami! Toate calculele aici

SIMONA HALEP - MIAMI 2015. Românca din fruntea clasamentului mondial pe 2015 nu va prinde faza sferturilor de finală la Miami, conform predicțiilor făcute de Ravi Ubha, colaborator tennis.com, CNN, ESPN şi wtatennis.com. Același Ravi Ubha afirmase înainte de Indian Wells că Simona Halep va fi eliminată de Serena Williams în semifinale în California. (vezi detalii aici)

SIMONA HALEP - MIAMI 2015. Simona Halep a fost trimisă la tragerea la sorţi pe al doilea sfert al tabloului, alături de Eugenie Bouchard şi Viktoria Azarenka, iar acestea din urmă au fost alese în analiza publicată pe site-ul WTA pentru cel mai probabil duel din sferturi.

SIMONA HALEP - MIAMI 2015. "Halep vine într-adevăr după cel mai mare titlu din cariera ei, dar chiar dacă ea va avea în jur de o săptămână între meciuri, pentru a se recupera după efortul ei, dubla Indian Wells-Miami este dificil de făcut", sună analiza succintă şi incompletă oferită în cazul sportivei noastre, care nu explică însă de ce şi unde ar urma să întâmpine ea probleme pe parcursul turneului de la Miami.

Citește și: Maria Sharapova, declarație tranșantă despre relația sa cu Rusia


Sursa: prosport.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel