SIMONA HALEP - MIAMI 2015: Românca e lăudată de Agnieszka Radwanska și Ana Ivanovic. Ce spune despre turneu

SIMONA HALEP - MIAMI 2015. Simona Halep a vorbit despre turneul de la Miami, unde va juca direct din turul secund, după ce a câștigat săptămâna trecută competiția de la Indian Wells. De asemenea, românca de pe locul 3 în lume este lăudată de două dintre cele mai bune jucătoare din circuitul WTA.

SIMONA HALEP - MIAMI 2015. "Nu mă așteptam să câștig la Indian Wells. Vin mult mai relaxată la Miami, pentru că am un titlu important în spate, am mai multă încredere", a declarat Simona Halep în presa locală, conform dolce-sport.ro.

Citește și: SIMONA HALEP o poate devansa pe Maria Sharapova și poate urca pe LOCUL 2 WTA după MIAMI 2015

SIMONA HALEP - MIAMI 2015. Sportiva noastră și-a câștigat respectul printre adversare și este lăudată de Agnieszka Radwanska, locul 8 WTA, și de Ana Ivanovic, locul 6 WTA.

SIMONA HALEP - MIAMI 2015. "E o jucătoare extraordinară. E foarte dificil să joci împotriva ei, pentru că nu greșește prea des atunci când o ataci. Are capacitatea de a ataca la rândul său și de a reuși lovituri uriașe", a spus Ana Ivanovic despre Simona Halep.

SIMONA HALEP - MIAMI 2015. "Niciodată nu-ți oferă puncte gratuite. E o adevărată luptătoare. Chiar poate avea o carieră extraordinară", crede și Agnieszka Radwanska despre româncă.

SIMONA HALEP - MIAMI 2015. Simona Halep va debuta vineri sau sâmbătă la Miami, unde a decis să joace și în proba de dublu (vezi aici detalii).

Citește și: WTA nu crede în Simona Halep! Previziuni sumbre despre româncă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel