SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC. Verdict pentru Halep înainte de meciul de la Cincinnati

SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC LIVE TEXT. Sever Dron (70 de ani), unul dintre cei mai reputaţi şi experimentaţi antrenori de tenis, a analizat parcursul Simonei Halep la primul turneu de categorie Premier din seria US Open Series - Rogers Cup, de la Toronto.

SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC LIVE TEXT. "Turneul de la Toronto este fără doar şi poate plin de lucruri pozitive. Simona şi-a regăsit tenisul şi dorinţa de a se lupta pe teren. A avut meciuri grele, pline de învăţăminte şi a bătut jucătoare foarte bune. A reuşit să 'uite' un 6-0 şi să termine aproape tot cu 6-0, împotriva polonezei Radwanska. A debutat cu un meci de confirmare cu Jankovic, a câştigat la luptă cu Kerber, a degajat siguranţă cu Errani", a radiografiat parcursul Simonei Sever Dron, scrie Pro Sport.

VEZI ȘI: CINCINNATI 2015: Maria Sharapova s-a retras! SIMONA HALEP poate reveni pe locul 2 WTA


SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC LIVE TEXT.  "Simona a făcut tot timpul cinste României, iar finala este un exemplu în plus, printre altele. Cred că ar fi trebuit să se oprească mai devreme, şi nu să aştepte ca accidentarea să se înrăutăţească - dar aşa sunt campionii - cred că pot trece peste orice greutate, până când corpul îţi spune net 'stop, ai tras prea mult de tine'. Este în onoarea ei că nu a vrut să se oprească mai devreme, deşi a avut semnale clare" a mai spus Sever Dron pentru sursa citată.

SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC LIVE TEXT. "Simona a revenit la jocul ei şi a prins din nou gustul victoriei. Contează enorm că a avut capacitatea să revină. Cu siguranţă arată că are şanse să fie în săptămâna doua la US Open - iar mai departe, numai Dumnezeu ştie", a subliniat Sever Dron.

SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC LIVE TEXT. În mai puțin de jumătate de oră, Simona Halep va da piept cu Kristina Mladenovic, la Cincinnati, cu începere de la ora 18:00. Partida Simona Halep - Kristina Mladenovic este transmisă în format LIVE TEXT pe WWW.DCNEWS.RO.

VEZI ȘI: SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC LIVE TEXT, în TURUL 2 de la CINCINNATI 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel