CINCINNATI 2015: Maria Sharapova s-a retras! SIMONA HALEP poate reveni pe locul 2 WTA

SIMONA HALEP - CINCINNATI 2015. Simona Halep a primit o veste bună înaintea debutului în turneul de categorie Premier 5 de la Cincinnati. Românca poate reveni pe locul 2 WTA la finalul competiției, în condițiile în care Maria Sharapova a anunțat în această dimineață că nu va mai participa la turneul american.

SIMONA HALEP - CINCINNATI 2015. Rusoaica de pe poziția a doua în lume s-a retras în această dimineață, acuzând o accidentare la piciorul drept.

Citește și: Șoc după șoc la Cincinnati! Mai multe favorite au fost eliminate

SIMONA HALEP - CINCINNATI 2015. "Sunt nevoită să renunț, pur și simplu nu mi-a ajuns timpul pentru refacere. Am venit aici, dar trebuie să mă gândesc la US Open", a explicat Maria Sharapova, conform gsp.ro.

SIMONA HALEP - CINCINNATI 2015. După retragerea rusoaicei, Simona Halep poate urca din nou pe locul 2 în lume. Sportiva noastră trebuie să ajungă însă până în finala de la Cincinnati, pentru a face rocadă cu Sharapova în ierarhia mondială.

SIMONA HALEP - CINCINNATI 2015. Simona Halep va debuta la Cincinnati în această seară, când o va întâlni pe Kristina Mladenovic, locul 40 WTA, în turul 2. Partida va începe la ora 18:00 și va fi transmisă în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO.

Vezi și: Adversară de coșmar pentru Halep la Cincinnati! Nu a învins-o niciodată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel