SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA, în TURUL 2 de la SYDNEY

pliskova
pliskova

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA, la SYDNEY. După victoria de la Shenzhen, Simona Halep va evolua în această săptămână în turneul de la Sydney, unde românca de pe locul 3 WTA este principala favorită a competiției.

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA, la SYDNEY. Din postura de cap de serie numărul 1, Simona Halep nu a jucat în turul întâi de la Sydney, iar în această dimineață și-a aflat adversara din turul secund.

Vezi și: Simona Halep va avea adversare infernale în turneul de la Sydney

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA, la SYDNEY. Românca va avea un meci extrem de dificil în turul 2 din Australia, unde o va întâlni pe Karolina Pliskova, din Cehia, locul 22 WTA. Spre comparație, la Shenzhen Simona Halep nu a jucat în tot turneul cu vreo jucătoare din primele 30 ale lumii.

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA, la SYDNEY. Simona Halep și Karolina Piskova nu s-au întâlnit niciodată în circuitul WTA. În primul tur, cehoaica a învins-o pe Polona Hercog, scor 6-4, 6-4.

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA, la SYDNEY. Partida Simona Halep - Karolina Piskova, din turul 2 de la Sydney, se va juca marți dimineață, de la ora 04:00.

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA, la SYDNEY. Turneul de la Sydney se desfăşoară în perioada 9-17 ianuarie şi este dotat cu premii de 731.000 de dolari. Câştigătoarea va primi un cec în valoare de 124.000 de dolari şi 480 de puncte WTA.

Citește și: WTA a făcut un anunț fabulos pentru Simona Halep

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel