SIMONA HALEP TURNEUL CAMPIOANELOR 2015: WTA o vede pe SIMONA HALEP la TURNEUL CAMPIOANELOR și în 2015

Site-ul oficial al WTA a scris duminică despre coincidenţele care ar putea anunța un an de senzație pentru românca Simona Halep, după ce aceasta a câștigat primul turneu al sezonului, de la Shenzhen. Dacă tradiția ultimilor ani se va respecta, jucătoarea de pe locul 3 WTA ar trebui să joace și în 2015 la Turneul Campioanelor de la Singapore.

"Dacă rezultatele din sezoanele trecute ar trebui luate în seamă, s-ar putea să le vedeţi şi anul acesta la Singapore pe Simona Halep, Maria Sharapova şi Venus Williams. De ce?

Drumul către Singapore este lung şi istovitor, dar în ultimii ani au existat semne care au indicat din timp cine se va califica acolo.

Citește și: Simona Halep a câștigat turneul de la Shenzhen, primul din 2015

În 2013, prima săptămână din sezon a fost cu adevărat ca o premoniţie. Serena Williams, Na Li şi Radwanska au câștigat cele trei trofee de la Brisbane, Shenzhen şi Auckland, iar toate trei au jucat în finala WTA de la Istanbul.

Acelaşi lucru aproape că s-a întâmplat şi în 2014. Williams, Li Na si Ana Ivanovic au câştigat cele trei turnee, iar Williams şi Ana Ivanovic au mers la Singapore, pentru ca Na Li să se retragă după Wimbledon. Aşa că am putea vedea ceva similar şi în 2015? Acum, Maria Sharapova a câştigat la Brisbane, Halep la Shenzhen, iar Venus a cucerit ASB Classic.

Toate cele trei sportive au şanse foarte mari şi nu doar datorită carierei lor - Sharapova şi Venus au fost numărul 1, iar Halep a fost pe poziţia secundă - dar toate s-au descurcat foarte bine în trecut la Turneul Campionelor. Anul trecut, Halep a ajuns până în finală", scrie WTA în articolul încurajator pentru Simona Halep, publicat după victoria româncei în turneul de la Shenzhen.

Vezi și: Simona Halep va avea adversare infernale în turneul de la Sydney

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel