SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA, în FINALA de la DUBAI. Cine este adversara româncei

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA, FINALA DUBAI. Simona Halep va juca sâmbătă, de la ora 17:00, finala turneului de categorie Premier 5 de la Dubai. Adversară îi va fi jucătoarea de pe locul 18 mondial, Karolina Pliskova. În vârsta de 22 de ani, cehoaica a avut parte de un meci extrem de lung în semifinale, încheiat după aproape trei ore de joc.

FINALA SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA ESTE TRANSMISĂ ÎN FORMAT LIVETEXT AICI

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA, FINALA DUBAI. Karolina Pliskova a trecut în penultimul act din Emirate de iberica Garbinei Muguruza. După ce a câștigat actul inaugural cu 6-4, Pliskova a pierdut setul secund cu 5-7. În decisiv, cehoaica s-a impus cu 7-5 şi s-a calificat dramatic în finală. Karolina Pliskova a realizat break-ul decisiv în setul trei al partidei cu Muguruza la scorul de 5-5, a făcut 6-5, iar apoi a revenit de la 0-40, pentru a încheia jocul pe propriul serviciu.

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA, FINALA DUBAI. A 17-a favorită a competiţiei, sportiva de 22 de ani a mai trecut de Ana Ivanovic şi Lucie Safarova în drumul spre finala cu Simona Halep.

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA, FINALA DUBAI. "Mă simt extraordinar, nu mă aşteptam când am venit aici, obosită de la Antwerp, să ajung în finală, e grozav!", a spus Pliskova după succesul cu Muguruza din semifinale.

Vezi și: Premieră pentru Simona Halep la Dubai. Ce a spus după calificare

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA, FINALA DUBAI. Săptămâna trecută, cehoaica a jucat semifinale în Belgia, dar a cedat în penultimul act în fața Carlei Suarez Navarro, care nu s-a mai prezentat însă la finală din cauza unor probleme de sănătate.

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA, FINALA DUBAI. Aflată în prezent la cea mai bună clasare din carieră în ierarhia mondială, Karolina Pliskova a câştigat trei turnee WTA: Seul și Linz - în 2014; Kuala Lumpur - 2013. De asemenea, ea a mai jucat alte patru finale: Sydney - 2015; Pattaya City, Nürnberg şi Hong Kong - toate în 2014. Principalele sale atuuri sunt serviciul foarte puternic și forehandul de dreapta inside-out.

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA, FINALA DUBAI. Dacă Simona Halep e fostă campioană de juniori la Roland Garros, Karolina Pliskova a câştigat Australian Open la juniori, în 2010, în fața Laurei Robson. Cehoaica a câștigat până acum 1,5 milioane de dolari din tenis. Ea are o soră geamănă, Kristyna, de asemenea jucătoare de tenis, aflată în prezent pe locul 137 WTA. Ele au evoluat împreună la dublu, având trei titluri şi o finală în palmares. De curând însă, ascensiunea Karolinei a dus la despărțirea acestui cuplu.

Citește și: Simona Halep în FINALA turneului de la Dubai

Ce nu știați despre Karolina Pliskova:

- a început tenisul la 4 ani și este antrenată de fostul jucător de Top 50 Jiri Vanek;
- are ca hobby-uri pescuitul și muzica cehă;
- filmele sale favorite sunt "Rocky" și "Public Enemies";
- îi plac cărțile lui Paulo Coelho, scriitorul pe care-l admiră cel mai mult;
- pastele reprezintă mâncarea sa favorită.

Sursa: digisport.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel