SIMONA HALEP a câștigat turneul de la DUBAI, după 6-4, 7-6 (4) în FINALA cu KAROLINA PLISKOVA

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA, FINALA DUBAI. Simona Halep a câștigat turneul de la Dubai, sâmbătă, după o finală dramatică disputată împotriva cehoaicei Karolina Pliskova, scor 6-4, 7-6 (4). Datorită victoriei din Emirate, românca o va devansa pe Petra Kvitova și va reveni pe locul 3 în clasamentul WTA.

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA 6-4, 7-6 (4)


UPDATE:  După ce în debutul partidei a fost ezitantă pe propriul serviciu, românca a câștigat primul set al confruntării cu Pliskova grație break-ului reușit în al 7-lea game. Scenariul a părut că se repetă în actul secund, când Simona Halep a reușit din nou break în game-ul cu numărul 7. Nu s-a întâmplat însă asta, urmând încă 5 break-uri consecutive, până la scorul de 6-6, când s-a intrat în tie-break. În acest timp, Simona Halep a avut două mingi de meci pe propriul serviciu, la 5-4 și 6-5, însă prima a fost salvată fantastic de cehoaică, iar a doua a fost irosită de sportiva noastră, cu o dublă-greșeală. 

În tie-break, Simona Halep s-a impus cu 7-4 și a câștigat turneul de la Dubai, rezultat care o va readuce pe locul 3 în clasamentul WTA.

--------------------

Iată desfășurarea LiveText a finalei Simona Halep - Karolina Pliskova:

- Simona Halep câștigă tie-break-ul cu 7-4 și se impune în două seturi în finala turneului de la Dubai, scor 6-4, 7-6 (4).

- Halep răspunde cu două puncte pe serviciul advers și are 5-4. Va servi de două ori.

- Pliskova face primul mini-break și conduce cu 3-4 în tie-break, urmând să servească de două ori.

- E 3-3 la jumătatea tie-break-ului.

--------------------

- 6-6: Incredibil! Simona Halep a mai avut o minge de meci pe propriul serviciu, dar a comis o dublă greșeală și i-a permis adversarei să rămână în joc. Românca a continuat cu a șaptea dublă greșeală a partidei, iar Pliskova a împins setul 2 în tie-break.

- 6-5: Românca reușește al 5-lea break consecutiv din acest set. Sportiva noastră a avut 40-0, Pliskova a trimis un ace, după care Simona a făcut punct și a dus scorul la 6-5. Principala favorită a competiției va servi încă o dată pentru a-și adjudeca victoria.

- 5-5: Momente de dramatism la Dubai! Simona Halep a revenit de la 0-30, a avut o minge de meci, dar cehoaica a jucat fantastic și a anulat-o, după care a reușit break-ul și a egalat la 5 în setul 2.

- 5-4: Continuă seria game-urilor pe serviciu advers. Simona Halep face break, din a doua încercare, și va servi pentru a câștiga turneul de la Dubai.

- 4-4: Cehoaica reușește un re-break la 0 și rămâne în meci.

- 4-3: La fel ca în primul set, Simona Halep reușește break-ul în game-ul 7 al actului secund, după ce Pliskova a salvat prima șansă a româncei. Sportiva noastră continuă să trimită lovituri câștigătoare cu reverul, în lung de linie, și se deplasează fantastic în teren, salvând mingi ce păreau pierdute.

- 3-3: Românca rămâne aproape de adversară și egalează la jumătatea setului 2.

- 2-3: Pliskova comite prima dublă-greșeală a meciului, dar servește în continuare foarte bine, iar acest lucru o ajută să revină în avantaj în acest set.

- 2-2: Simona Halep câștigă game-ul început cu o dublă greșeală și egalează în setul secund, după ce a fost condusă cu 2-0, iar Pliskova a avut serviciul.

- Finala s-a reluat după aproimativ 7 minute de pauză, cu Simona Halep la serviciu, care începe game-ul cu o dublă greșeală.

- 1-2: Simona Halep răspunde în stil de mare campioană și face re-break. Cehoaica acuză dureri la șold și solicită intervenția medicului. Aflată la al 10-lea meci în 11 zile, Pliskova primește îngrijiri la vestiar, iar partida este întreruptă pentru câteva minute.

- 0-2: Pliskova are pentru prima dată două mingi de break în același game și o concretizează pe prima, grație unei duble greșeli comise de Simona Halep. Cehoaica se desprinde în debutul setului 2, iar suportul fanilor pentru sportiva noastră este tot mai puternic.

- 0-1: Cehoaica face game alb în debutul actului secund.

- A început setul 2 al finalei Simona Halep - Karolina Pliskova. Cehoaica servește.

--------------------

- 6-4: Simona Halep câștigă primul set al finalei de la Dubai, după 40 de minute de joc, grație break-ului reușit în game-ul 7. Sportiva noastră a fost susținută incredibil pe parcursul acestui set de românii aflați în tribune.

- 5-4: Pliskova rămâne în set după un game adjudecat la avantaj, în care sportiva noastră a condus cu 30-15.

- 5-3: Simona Halep își face serviciul mai ușor ca în primele game-uri și e la un singur punct distanță de primul set al finalei.

- 4-3: După ce a rezistat pe propriul serviciu și a salvat două mingi de break în game-urile anterioare, Simona Halep a făcut break la 0. Pliskova a cerut ajutorul antrenorului său în urma primului game pierdut pe propriul serviciu.

- 3-3: Sportiva noastră are în continuare emoții mari pe propriul serviciu și este nevoită să mai salveze o minge de break - cu un nou rever superb în lung de linie - înainte să egaleze la jumătatea setului inaugural.

- 2-3: Karolina Pliskova are 100% procentaj la primul serviciu și mai face un ace înainte să câștige game-ul.

- 2-2: Simona Halep o egalează pe cehoaică, dar are probleme serioase pe propriul serviciu. Românca a făcut două duble-greșeli, a reușit un ace cu serviciul doi, a servit până la 40-15 doar cu al doilea serviciu și a salvat o minge de break, înainte de a-și adjudeca game-ul.

- 1-2: Cehoaica are în continuare un serviciu extrem de puternic și se menține la conducerea setului, după un game în care a reușit primul ace al partidei.

- 1-1: Românca revine de la 15-30 își face serviciul, reușind două lovituri câștigătoare superbe, în lung de linie, cu reverul.

- 0-1: Pliskova servește foarte bine și câștigă primul game al meciului la 15.

- ora 17:09 - A început finala de la Dubai, Simona Halep - Karolina Pliskova

--------------------

- ora 17:04 - Cele două jucătoare se încălzesc înainte de startul finalei de la Dubai.

- ora 17:03 - Simona Halep a câștigat tragerea la sorți și a ales, ca de obicei, să primească.

- ora 17:00 - Cele două finaliste își fac apariția în arenă. Prima a fost Karolina Pliskova, urmată de Simona Halep.

--------------------

Știrea inițială:

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA, FINALA DUBAI. Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Dubai, după victoria superbă reușită în trei seturi în fața danezei Caroline Wozniacki, numărul 5 mondial. Deși a pierdut primul set cu 2-6, românca a revenit fantastic și a mai cedat doar două game-uri până la final, asigurându-și accederea în ultimul act din Emirate.

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA, FINALA DUBAI. Pentru trofeul de la Dubai, Simona Halep va lupta în finală cu Karolina Pliskova (Cehia, locul 18 WTA), jucătoare pe care sportiva noastră nu a mai întâlnit-o până acum. Meciul Simona Halep - Karolina Pliskova se va juca sâmbătă, cu începere de la ora 17:00, și va fi transmis în format LiveText pe WWW.DCNEWS.RO.

Vezi și: Miză uriașă pentru Simona Halep în finala de la Dubai


SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA, FINALA DUBAI. Favorită numărul 17 în Emirate, Karolina Pliskova a trecut în semifinale de iberica Garbine Muguruza, scor 6-4, 5-7, 7-5, după două ore şi 53 de minute de joc. În vârstă de 22 ani, cehoaica se află în cea mai bună perioadă a carierei sale în circuitul WTA.

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA, FINALA DUBAI. De partea cealaltă, Simona Halep, numărul 4 mondial şi principala favorită de la Dubai, va juca a doua finală din acest an, după ce s-a impus la Shenzhen (China). Pentru sportiva noastră în vârstă de 23 ani va fi a 16-a finală din circuitul profesionist. Românca are nouă titluri în palmares - Nurnberg, 's-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova, Sofia (toate în 2013), Doha, Bucureşti (ambele în 2014) şi Shenzhen (2015). Cele șase finale pierdute de Simona Halep sunt: Fes (2010, 2011), Bruxelles (2012), Madrid, Roland Garros şi Turneul Campioanelor de la Singapore (toate în 2014).

Vezi și: Premieră pentru Simona Halep la Dubai. Ce a spus după calificare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel