SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC, în TURUL 2 de la TORONTO 2015

SIMONA HALEP - TORONTO 2015. Simona Halep și-a aflat, marți seară, prima adversară pe care o va întâlni în turneul de categorie Premier de la Toronto.

MECIUL SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC ESTE TRANSMIS LIVE AICI


SIMONA HALEP - TORONTO 2015. Românca este cap de serie numărul 2, astfel că va evolua direct din turul secund în Canada, unde o va întâlni pe sârboaica de pe locul 23 WTA, Jelena Jankovic, pe care a învins-o dramatic în finala celui mai important turneu câștigat în carieră, la Indian Wells.

Citește și: Prima surpriză majoră la Toronto! Williams a fost eliminată

SIMONA HALEP - TORONTO 2015. Jelena Jankovic a trecut în manșa inaugurală de la Toronto de Caroline Garcia (locul 38 WTA), scor 7-6 (4), 6-2, după o oră și 37 de minute de joc.

SIMONA HALEP - TORONTO 2015. Simona Halep și Jelena Jankovic s-au mai întâlnit de cinci ori de-a lungul timpului, iar românca o domină clar pe sârboaică în meciurile directe, câștigând patru dintre ele.

SIMONA HALEP - TORONTO 2015. Jankovic s-a impus doar în prima partidă jucată împotriva Simonei Halep, în 2010 - la US Open, în trei seturi, scor 6-4, 4-6, 7-5. Românca a învins-o pe sârboaică la Bruxelles - în 2012, la Roma - în 2013, la Australian Open - în 2014, și în finala din acest an de la Indian Wells, de fiecare dată în trei seturi.

Vezi și: Simona Halep și-a anunțat planurile de viitor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel