Venus Williams, eliminată de Sabine Lisicki în turul 1 de la Toronto 2015

TORONTO 2015. Venus Williams a fost eliminată în primul tur al turneului de categorie Premier de la Toronto, dotat cu premii totale de 2.377.305 dolari. Americanca de 35 de ani a fost învinsă în două seturi, scor 6-0, 6-3, de germanca Sabine Lisicki, într-o partidă disputată luni.

TORONTO 2015. Cea mai mare dintre surorile Williams, cap de serie numărul 14 și finalistă a ediției de anul trecut a turneului canadian, care a avut loc la Montreal, a comis șapte duble greșeli și nu a reușit să concretizeze cele două mingi de break pe care le-a avut pe parcursul partidei.

Citește și: Surpriză! Ce a făcut Halep înaintea turneului de la Toronto

TORONTO 2015. Sabine Lisicki, ocupanta locului 24 ATP, o va înfrunta în turul următor pe câștigătoarea partidei dintre cehoaica Barbora Strycova și americanca Varvara Lepchenko.

TORONTO 2015. Din cauza ploii care a căzut aproape fără întrerupere, doar două meciuri s-au putut disputa în prima zi a competiției de la Toronto. În celălalt joc de luni, italianca Flavia Pennetta a învins-o cu 6-4, 6-1 pe canadianca Gabriela Dabrowski.

TORONTO 2015. Flavia Pennetta o va avea ca adversară în turul următor pe principala favorită de la Toronto, americanca Serena Williams, numărul 1 mondial, calificată direct în turul secund, la fel ca celelalte favorite, între care și românca Simona Halep, cap de serie numărul 2.

Vezi și: Traseu infernal pentru Halep în turneul de la Toronto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel