Decizie luată de Simona Halep

Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep, fost lider mondial, a strâns până acum o sumă frumușică din tenis.

Simona Halep îşi asigură viitorul şi după retragerea sa din tenis, de unde, conform WTA Tenis, până acum a strâns 28.495.452 de dolari. Fostul lider mondial din circuitul feminin a prins gustul afacerilor, iar recent a direcţionat bani spre imobiliare, domeniu în care investeşte deja de câţiva ani.

Constănţeanca a început prin a cumpăra un hotel în Poiana Braşov, pe care l-a achiziţionat în schimbul a 2 milioane de euro, iar ulterior clădirea a fost subînchiriată.

Investiţiile în imobiliare au continuat şi, după ce anul trecut a dat în folosinţă un imobil ridicat în zona de nord a staţiunii Mamaia, acum a trecut la ridicarea unui nou imobil.

"Primul imobil s-a vândut imediat. Astfel de apartamente sunt foarte căutate, pentru că toată lumea vrea o casă de vacanţă la malul mării! Simona s-a orientat foarte bine către această zonă de afaceri", a precizat pentru telekomsport.ro un apropiat al familiei Halep. Sursa citată susţine că fratele tenismenei e responsabil cu noul proiect.

Tenismena are şi o afacere cu genţi de sport, care au legătură cu turnelul de la Roland Garros, acolo unde a câştigat primul titlu de Grand Slam, în 2018. Modelul genţilor poartă numele turneului francez şi este inscripţionat cu brandul SH.

Vezi și: Coșmarul oricărui părinte. După 36 de ore, ceva uimitor s-a întâmplat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel