SIMONA HALEP, îndrăgostită de turneul de la ROMA: ”Îmi place totul aici”

SIMONA HALEP - ROMA 2015. Numărul 2 mondial, Simona Halep, a declarat că turneul de categorie Premier 5 de la Roma este unul special pentru ea, deoarece de aici a început ascensiunea sa în clasamentul WTA, transmite site-ul oficial al competiţiei din capitala Italiei.

MECIUL SIMONA HALEP - ALISON RISKE, DIN TURUL 2 DE LA ROMA, POATE FI URMĂRIT AICI


Citește și: Decizie neașteptată luată de Simona Halep


SIMONA HALEP - ROMA 2015. "Îmi place totul aici, la Roma, mâncarea este extraordinară. Aici am început să joc la alt nivel şi am început să urc în clasamentul mondial. Sunt extrem de fericită în acest moment, deoarece am jucat bine la Indian Wells şi Miami, la fel cum am făcut-o şi la începutul anului. Am pierdut devreme la Madrid, dar sunt bine. Trebuie să muncesc mai mult pentru a rezolva unele probleme", a declarat Simona Halep, duminică, citată de prosport.ro.

SIMONA HALEP - ROMA 2015. Simona Halep consideră că are nevoie de mai multe meciuri pe zgură pentru a ajunge la cel mai bun joc al său: "Mă simt bine pe toate suprafeţele, dar pe zgură nu am făcut o figură frumoasă anul acesta deoarece nu am jucat multe meciuri. Am nevoie de meciuri multe pentru a ajunge la cel mai înalt nivel. Trebuie să muncesc mai mult şi să lupt în fiecare partidă. Nu simt nicio presiune. Şi anul trecut am fost pe locul doi. E normal să fiu acolo, deoarece am câştigat multe meciuri în acest an. Va trebui să rămân concentrată şi să muncesc mult mai mult".

Vezi și: Noroc pentru Simona Halep la Roma! Ce traseu are spre finală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel