SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015: Cum se simte românca după abandonul de la Sydney

SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. Simona Halep a acordat un amplu interviu pentru site-ul turneului Australian Open, în care a vorbit despre starea ei de sănănate, după abandonul din această săptămână, de la Sydney.

SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. Întrebată cum se simte după ce s-a retras înaintea debutului de la Sydney, Simona Halep a spus că este aproape 100% recuperată, însă mai are timp două zile pentru a se reface complet.

"Mă simt bine acum. Pot să spun că sunt aproape 100% recuperată. Mai am două zile. Am dormit foarte bine, am mâncat foarte bine, astfel că mă simt pregătită pentru debutul turneului. Dar încă mai am timp două zile ca să ajung să mă simt 100% pregătită", a declarat Simona Halep.

Vezi și: Cu cine joacă Simona Halep primul meci de la Australian Open

SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. Românca este conștientă că ocuparea locului 3 WTA nu îi va înlesni drumul către fazele superioare de la Melbourne și crede că orice jucătoare din top 20 WTA se poate impune în primul tureu de Mare Șlem al anului.

"Pot să afirm că toate jucătoarele de aici au o șansă să se impună. Chiar mă gândeam în urmă cu câteva zile că, deși sunt a treia în clasamentul mondial, am șansa mea, însă asta nu înseamnă că sunt calificată automat în semifinale sau în finală. Fiecare jucătoare din primele 20 ale lumii are șansa ei la cucerirea trofeului. Ați văzut-o pe Pliskova, săptămâna trecută a jucat foarte bine, Kvitova la fel. Oricine poate câștiga titlul, turneul e deschis pentru toată lumea", a mai spus Simona Halep.

Citește și: Americanii o văd pe Simona Halep câștigătoare la Australian Open

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel