SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015: Bleacher Report crede că românca poate câștiga primul GRAND SLAM al anului

SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. Simona Halep ar trebui să ia startul săptămâna viitoare la Australian Open, unde speră să cucerească primul trofeu de Grand Slam din carieră. Bleacher Report a făcut o analiză a sportivilor care se pot impune la Australian Open, iar Simona Halep este văzută drept una dintre favorite.

Vezi și: Presa internațională o taxează pe Halep după abandonul de la Sydney

 

SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. "Cu siguranţă că Simona îşi doreşte să demonstreze că sezonul 2014 nu a fost o pură întâmplare. A avut un debut de an foarte bun, reuşind să cucerească titlul de la Shenzhen. Îşi doreşte să câştige fiecare meci, iar acest lucru este dovedit de cele opt victorii obţinute anul trecut împotriva jucătoarele din Top 10. A câştigat turneele de la Doha şi Bucureşti, a jucat o finală la Roland Garros şi a jucat finala la Turneul Campioanelor.

SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. Halep s-a calificat la pas până în sferturi anul trecut la Australian Open, acolo unde a fost învinsă de Dominka Cibulkova. Acum poate ajunge mult mai sus. Ceea ce a câştigat cel mai mult Simona în ultima vreme este încrederea în forţele proprii. Are foarte multe victorii şi titluri cucerite în ultimii doi ani, iar aceste lucruri i-au dat o mare încredere în capacităţile proprii. Ar trebui să i se acorde atenţie sporită. Un titlu de Grand Slam este acum la îndemâna ei", scriu jurnaliștii americani citați de prosport.ro.

SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. Simona Halep va fi cap de serie numărul 3 la Australian Open, după Serena Williams şi Maria Sharapova.

Citește și: Probleme pentru Halep! Anunțul făcut înainte de Australian Open

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel