SIMONA HALEP - KARIN KNAPP, în TURUL 1 de la AUSTRALIAN OPEN 2015

SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. Simona Halep este a treia favorită de la Australian Open, unde în primul tur o va întâlni pe Karin Knapp, din Italia. Dacă va trece de Knapp, Simona Halep ar putea da în turul doi peste o altă româncă, Alexandra Dulgheru, dacă aceasta va izbuti să o elimine pe Jarmila Gajdosova.

SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. Simona Halep n-a mai jucat niciodată cu italianca de pe locul 51 WTA. Nici Dulgheru (locul 87 WTA) n-a mai întâlnit-o vreodată cu Gajdosova (locul 68 WTA). În 2014, cea mai bună jucătoare a României a ajuns până în sferturile de finală de la Australian Open, unde a fost învinsă de Dominika Cibulkova, 3-6, 0-6.

Cu cine vor juca celelalte românce primele meciuri de la Antipozi

Monica Niculescu (locul 48 WTA) va avea o misiune foarte dificilă în primul tur, unde o va întâlni pe Samatha Stosur, cap de serie numărul 20. Monica a pierdut până acum toate cele patru meciuri directe disputate cu jucătoarea de 30 de ani, scrie gsp.ro.

Irina Begu va juca în primul tur cu Angelique Kerber, care este a noua favorită a turneului. Cele două s-au mai întâlnit o singură dată, în 2013, la Indian Wells, unde românca a pierdut.

După un 2014 dezastruos, Sorana Cîrstea începe cu mari speranţe noul sezon şi vrea să facă o figură foarte frumoasă la primul Grand Slam al anului.

Românca va întâlni în primul tur o adversară din calificări, iar dacă se va califica, ar putea da în turul secund peste Maria Sharapova, a doua favorită de la Australian Open 2015.

Citește și: Americanii o văd pe Simona Halep câștigătoare la Australian Open

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel