Simona Gherghe, preferata telespectatorilor. Acces Direct, lider de audienţă

Simona Gherghe a fost din nou preferata telespectatorilor.

VEZI ȘI: INTERVIU. Andreea Berecleanu, despre o poveste TULBURĂTOARE. "Copiii mei au fost mișcați de gestul lui"-VIDEO

Telespectatorii i-au fost alături Simonei Gherghe, emisiunea Acces Direct, unul dintre cele mai urmărite formate ale după-amiezii, impunându-se ca lider de piaţă la nivelul targetului 18-49 urban. Abordând cele mai discutate subiecte ale momentului, emisiunea s-a menţinut pe prima poziţie, înregistrând un rating mediu de 4,7% şi 21,8% cotă de piaţă. Poziţia secundă a fost ocupată de Pro TV, care în acelaşi interval orar şi la nivelul aceluiaşi target, 18-49 urban, a înregistrat 4,1% rating şi 18.9%

În minutul de aur, 17:57, înregistrat ieri, peste 761.000 de telespectatori din mediul urban urmăreau Acces Direct, mai mult decât dublu faţă de cei care urmăreau atunci emisiunea „La Măruţă".

Românii au urmărit în număr foarte mare poveştile din casa Mireasă pentru fiul meu, ambele intervale de difuzare ale emisiunii impunându-se ca lider detaşat de audiență în rândul publicului din targetul comercial, 18-49 urban. Emisiunea prezentatã de Mirela Boureanu Vaida a înregistrat ieri, în cel de-al doilea interval de difuzare, o cotă de piaţă de 15,5% şi un rating mediu de 2.6% la nivelul targetului 18-49 urban. Pe locul secund s-a clasat programul oferit de Pro Tv, cu o cotă de piaţă de doar 12,8% şi un rating mediu de 2,1 procente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel