Simona Gherghe, apel către Patriarhul Daniel: Mi-ar plăcea să vă văd făcând un selfie

Simona Gherghe a explicat ce ar face dacă ar fi "PR-ul" Patriarhului Daniel.

Realizatoarea TV a spus că și-ar dori mai multă deschidere din partea Patriarhului Daniel pe care l-a invitat la un interviu.

"Cum mi-ar placea sa fie PF Daniel? As vrea sa-l vad printre oameni. De exemplu, la inundatii sau atunci cand se intampla calamitati. Habar n-am ce face biserica pentru cei aflati in situatii limita. Poate face, dar daca nu comunica, n-avem de unde sa stim. N-am vazut niciodata soborul sfant de la Patriarhie, mereu dichisit in haine pretioase, punandu-si cizme de cauciuc si umbland printre sinistrati. Nu i-am vazut niciodata prin scoli. 

Daca as face PR pentru Patriarhul Daniel, l-as sfatui sa-si apropie tinerii. Prin facebook, prin muzica, prin mesaje prietenoase. Acestia din urma ar intelege ca biserica ii vrea langa ea, iar ei, tinerii, poate ca i-ar calca mai des pragul. L-as mai sfatui sa cheme jurnalistii la o intalnire informala. Sau sa organizeze Ziua Portilor Deschise in Dealul Patriarhiei.

Habar n-am cum e Patriarhul Daniel. Nu prea l-am vazut razand, nu stiu nimic despre dansul, daca are vreo pasiune, daca asculta muzica, daca se uita la filme... Am auzit ca e un om destept. Poate ca randurile acestea ii vor ajunge la urechi. 

Oamenii vor sa va cunoasca! Suntem in 2015. Stiti la ce ma gandeam acum? Mi-ar placea sa va vad facand un selfie...

N-as vrea ca textul acesta sa sune a repros, caci nu e. E despre cum v-as vedea eu. Si cum stiu atat de putine lucruri, mi-ar placea sa va iau un inteviu. Daca platoul de televiziune e, poate, prea lumesc, nu m-as supara sa-l facem aici, pe blog. Doar sa ne deschideti "poarta"...", a scris Simona Gherghe pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel