EXCLUSIV  Cine merită să câștige Chefi la cuțite. A fost cel mai bun! video

Chefi la cuțite finală sezon 6 câștigător
Chefi la cuțite finală sezon 6 câștigător

Câștigător Chefi la cuțite 2019. Marți, 22 ianuarie, are loc finala Chefi la cuțite sezon 6.

Câștigător Chefi la cuțite 2019. Indiferent cine va câștiga Chefi la cuțite sezon 6, pentru mine, cel mai bun concurent a fost Silviu Nedelea. A dovedit acest lucru încă de la preselecții când a primit cuțitul de aur care l-a trimis direct în echipa chefului care i l-a înmânat, adică Florin Dumitrescu. A fost în echipa roșie, dar Sorin Dumitrescu și-a folosit una dintre amulete și l-a ”furat” pe Silviu Nedelea care a ajuns în finală cu echipa albastră. Pe parcursul întregii emisiuni a dovedit că este extrem de talentat.

VEZI ȘI:  CHEFI la CUȚITE finală. Lui Silviu Nedelea i s-a făcut rău când a aflat rezultatul

A gătit pentru Regele Mihai

Câștigător Chefi la cuțite 2019. Silviu Nedelea are 38 de ani și este de meserie bucătar. Din preparatele sale au mâncat personalități marcante ale lumii, inclusiv Regele Mihai, momentul de aur al carierei sale.

George W. Bush, Silvio Berlusconi, Angela Merkel sunt doar câteva dintre celebritățile pentru care a gătit Silviu. Cu toate astea, întrebat care este cea mai mare realizare a sa de până acum, bucătarul chef a recunoscut: soția și copilul!

Botezul de foc l-a primit la Casa Capșa, unde a fost „ucenic" timp de cinci ani. De acolo, parcursul lui profesional l-a dus până în Japonia, ia apoi, pe ecranele de TV din România, fiind gazda unuia dintre primele cooking show-uri de la noi.

Câștigător Chefi la cuțite 2019. Se declară un fan al bucătăriei asitice și i-a cucerit pe chefi cu un platou de sushi, reinterpretat, care l-a trimis direct în echipa lui Florin Dumitrescu.

A știut de la început că va ajunge în finala Chefi la cuțite. A dovedit, etapă cu etapă, că este cel mai bun. Dacă va câștiga Chefi la cuțite sezon 6, vom vedea marți, 22 ianuarie 2019, la Antena 1, dar pentru mulți, el este deja marele câștigător.

VEZI ȘI: Chefi la Cuțite, FINALA 22 ianuarie. Marele CÂȘTIGĂTOR

ZODII - Cele mai fericite zodii în 2019: Nimic nu le stă în cale

Cine se luptă pentru marele premiu

Cei mai talentați cinci bucătari ce au demonstrat că merită tunica primită din partea chefilor au ajuns la un singur pas de cel mai important moment al sezonului șase, marea finală "Chefi la cuțite", difuzată diseară, de la 20:00, pe Antena 1. Tensiunea și emoțiile ajung astăzi la apogeu, iar ediția va fi una cu lacrimi, zâmbete, multe speranțe și o șansă egală către trofeu.

Maria Burlacu, Andrei Balasz și Cătălin Bădici sunt cei trei reprezentanți din echipa galbenă a lui Cătălin Scărlătescu ce s-au calificat în ultima provocare din semifinală. După două sezoane în care nu a avut concurenți în ultima etapă a concursului, acum, cu un singur pas înaintea finalei, chef Scărlătescu se bucură de majoritate numerică: "Sezonul șase, pentru mine, a fost sezonul de vis. Aștept să se termine la fel. Aștept steluțele galbene să cadă din cer!", a afirmat acesta încrezător.

(w670h447) Silviu Ned

Silviu Nedelea


Bucătarii în tunici galbene vor lupta contra rivalilor Silviu Nedelea și Mihai Munteanu, concurenți din echipa albastră condusă de Sorin Bontea: "Sunt bucătari foarte buni, au mers foarte bine. Nu știu dacă am avut până acum o asemenea finală.". Pentru prima dată în șase sezoane, Florin Dumitrescu nu are nicio șansă la titlu, căci bucătarii săi au părăsit aseară competiția, chiar înainte de cea de-a treia probă, iar cuțitul său de aur, Silviu Nedelea, joacă semifinala în tunică albastră: "Pentru mine a fost greu sezonul acesta. A fost un sezon plin de lupte fizice, interioare. A fost totul ca în deviza noastră, a echipei roșii – până la sânge!".

Diseară, chefii vor juriza pentru ultima dată farfuriile concurenților, iar cei trei se așteaptă ca bucătarii ajunși în această etapă a concursului să ducă gastronomia la un alt nivel. Un singur pas stă între cei cinci concurenți și un loc adjudecat pe merit în finală, un singur preparat excepțional, un "signature dish" ce poate cuceri definitiv papilele gustative ale chefilor: "Lupta începe să fie din ce în ce mai grea. Mai e un pas și e un pas foarte important. Dacă îl faci cum trebuie...ajungi în finală!". Cea mai dură jurizare va fi una a emoțiilor copleșitoare, dar și una extrem de dificilă, ce îi va încurca pe chefi în a lua o decizie: "Acesta este momentul în care aici s-a stins lumina. Avem în față cele mai frumoase farfurii din tot sezonul. Sunt de finală!", vor spune aceștia.

Diseară, după verdictul mult așteptat, ediția va continua cu o finală strălucitoare, în care trei bucătari se vor lupta pentru marele titlu al sezonului șase și premiul de 30.000 de euro. Ca de obicei, finaliștii își vor construi echipe și vor găti la foc continuu timp de trei ore și jumătate, căci au de pregătit un meniu întreg, format din aperitiv, main-course și desert. La masa invitaților vor sta oameni cu greutate în domeniul gastronomic, cei mai mari și cunoscuți bucătari ai țării, a căror studii și experiență impresionantă în domeniu îi transformă în niște jurați cu mari pretenții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel