EXCLUSIV  Chefi la Cuțite, FINALA 22 ianuarie. Marele CÂȘTIGĂTOR

Chefi la Cuțite, FINALA 22 ianuarie. Marele CÂȘTIGĂTOR În această seară, va fi aflat marele câștigător ”Chefi la cuțite”. 

Update: Cititorii DC News au ales marele câștigător Chefi la cuțite sezon 6. Conform unui sondaj publicat pe site-ul nostru, Andrei merită să câștige.

Iată răspunsurile:


Munti 8,24% (388)

Silviu 15,50% (730)

Maria 31,88% (1501)

Catalin 9,17% (432)

Andrei 35,21% (1658).

(w670) sondaj che

Știrea inițială:


Chefi la Cuțite, FINALA 22 ianuarie. Marele CÂȘTIGĂTOR Au rămas în concurs Munti și Silviu din echipa albastră, a lui Sorin Bontea, și Maria, Cătălin și Andrei, din echipa galbenă, a lui Cătălin Scărlătescu. 

Chefi la Cuțite, FINALA 22 ianuarie. Marele CÂȘTIGĂTOR Nu toți vor ajunge în finală. Finaliștii vor fi aflați în această seară, când va fi și marea finală a emisiunii. 

Chefi la Cuțite, FINALA 22 ianuarie. Marele CÂȘTIGĂTOR Doar unul va fi câștigător! 

DCNews realizează un sondaj cu privire la cine credeți că merită să câștige concursul. Acesta este în desfășurare. Puteți vedea rezultatele votului și vota AICI 


Chefi la Cuțite, FINALA 22 ianuarie. Marele CÂȘTIGĂTOR Diseară, chefii vor juriza pentru ultima dată farfuriile concurenților, iar cei trei se așteaptă ca bucătarii ajunși în această etapă a concursului să ducă gastronomia la un alt nivel. Un singur pas stă între cei cinci concurenți și un loc adjudecat pe merit în finală, un singur preparat excepțional, un "signature dish" ce poate cuceri definitiv papilele gustative ale chefilor: "Lupta începe să fie din ce în ce mai grea. Mai e un pas și e un pas foarte important. Dacă îl faci cum trebuie...ajungi în finală!". Cea mai dură jurizare va fi una a emoțiilor copleșitoare, dar și una extrem de dificilă, ce îi va încurca pe chefi în a lua o decizie: "Acesta este momentul în care aici s-a stins lumina. Avem în față cele mai frumoase farfurii din tot sezonul. Sunt de finală!", vor spune aceștia.

Chefi la Cuțite, FINALA 22 ianuarie. Marele CÂȘTIGĂTOR Diseară, după verdictul mult așteptat, ediția va continua cu o finală strălucitoare, în care trei bucătari se vor lupta pentru marele titlu al sezonului șase și premiul de 30.000 de euro. Ca de obicei, finaliștii își vor construi echipe și vor găti la foc continuu timp de trei ore și jumătate, căci au de pregătit un meniu întreg, format din aperitiv, main-course și desert. La masa invitaților vor sta oameni cu greutate în domeniul gastronomic, cei mai mari și cunoscuți bucătari ai țării, a căror studii și experiență impresionantă în domeniu îi transformă în niște jurați cu mari pretenții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel