Silvia și Andrea, cuplul de dansatori care au „orbit” juriul prin calitățile lor, la Românii au Talent. Bobonete: În dansul vostru a transpirat și iubirea

Sursă foto: Români au Talent
Sursă foto: Români au Talent

Silvia și Andrea sunt doi italieni care își exprimă iubirea prin dans, de 15 ani. Cei doi au trecut în etapa următoare.

Andrea și Silvia formează un cuplu de dansatori, din Italia, care au venit pe scena „Românii au Talent” pentru a-și demonstra abilitățile. Ei sunt câștigători de titluri mondiale, iar din iubirea lor au rezultat 2 copii - cel mai mare dintre aceștia dansează deja cu părinții.

Cum s-au întâlnit

„Eu sunt Silvia, iar soțul meu este partenerul meu de dans. Dansăm împreună pe scenă și suntem și o familie, cu doi copii. Ne-am întâlnit într-un club, în urmă cu 15 ani. Când ni s-au întâlnit privirile a fost dragoste la prima vedere.”, a spus Silvia.

„Totul a pornit de la un dans”, a răspuns și soțul ei.

„Ne-am hotărât să facem un show împreună; am câștigat de trei ori campionatul mondial de bachata”, a mai completat Silvia.

„Ne bucurăm să fim aici, în România. Ne place România, ne plac locurile și oamenii de aici.”, au mai spus cei doi.

Juriul a fost „orbit” de frumusețea Silviei și de dragostea pe care i-o poartă Andrea

„Mai vreau să îi văd dansând! De ce a fost atât de scurt momentul acesta?!”, a spus Andra.

„S-a făcut cald în sală! Dacă nu e partenerul tău de viață e complicat să faci acest dans. Dacă e cu soțul...trebuie să fie adevărăciune acolo ca să-ți iasă.”, a mai adăugat Andra.

„Mi-am dat seama de o treabă. Secretul unui cuplu pentru a fi fericit, cred că trebuie să aibă o pasiune, o chestie comună. Dacă nu se întâmplă asta, totul se termină. În dansul vostru a transpirat și iubirea, dar și pasiuni care vă mănâncă timpul împreună”, a spus și Bobonete.

„E prea bine totul. M-am uitat din toate unghiurile. Și la înălțime m-am uitat. Andrea e tipul de bărbat extrem de inteligent și înțelept. O pune veșnic în valoare pe Silvia. Ea strălucește alături de el. Împreună sunt absolut minunați”, a spus și Andi Moisescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel