Silvi Ifrim a demisionat de la Spitalul Colentina

Bogdan Bolojan / 06 sep 2017 / 12:27 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Managerul spitalul Colentina, Silvi Ifrim a demisionat din fruntea Spitalului Colentina. 

Primarul Gabriela Firea a anunțat că i-a acceptat "demisia de onoare" managerului Silvi Ifrim. 

"Mi-a spus că a acționat cu foarte multă corectitudine  și onestitate în actul managerial. Din cauza faptului că s-a ajuns la o astfel de situație tensionată, preferă să se retragă pentru a nu fi o sursă de tensiune. I-am acceptat demisia de onoare. Îi respect calitatea de medic, de profesor, care a muncit peste 30 de ani în Spitalul Colentina," a anunțat primarul Gabriela Firea.

Totodată, Rodica Olteanu își va relua funcția de director medical. 

"Doamna doctor Rodica Olteanu a acceptat poziţia de director medical, ea îşi dăduse demisia acum două săptămâni, va reveni pe poziţie, voi semna dispoziţia de primar general. Are o relaţie extraordinară cu toţi medicii din Spitalul Colentina, dar nu ne interesează neapărat acest aspect, care este foarte important, ci faptul că printr-o comunicare foarte bună între conducerea spitalului şi medici, de fapt, cei care câştigă sunt pacienţii", a mai spus Gabriela Firea. 

În ceea ce privește numele directorului interimar al spitalului Colentina, Gabriela Firea spune că îl va anunța mâine, după o serie de interviuri pe care le va avea în cursul zilei de astăzi. 

[citeste si]


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.83