Sibiul îl atacă pe Klaus Iohannis: Președinte mut, asta nu am vrut!- VIDEO

Foto: Turnul Sfatului
Foto: Turnul Sfatului

Mii de protestatari au ieșit în stradă, în Sibiu. Manifestanții, în drumul lor, prin Sibiu, în care au scandat lozinci dureroase, dar și de furie, au blocat un sens de mers. Șoferii blocați s-au arătat solidari cu protestatarii. 

Când coloana de manifestanți s-a oprit în fața Catedralei Mitropolitane, a fost întâmpinată de părintele Constantin Necula, care i-a îndemnat pe protestatari să intre în biserică. Au refuzat, însă, în fața bisericii, ei au rostit împreună o rugăciune, îngenunchiați. Mesajul preotului a fost să nu denigreze instituția Bisericii, potrivit Turnul Sfatului. Potrivit sursei citate, de la biserica de pe Bulevardul Mihai Viteazu au ieșit în întâmpinarea manifestanților mai mulți preoți care i-au chemat să se apropie de lăcașul de cult. S-au tras chiar și clopotele, însă sibienii au plecat mai departe strigând "Vrem spitale, nu catedrale!". 

Mesajele sibienilor au fost: "Ei n-au murit/Ei ne-au trezit", "Noi avem forțe/ să facem schimbări/să aprindem torțe/nu doar lumânări", "Au vrut să lanseze un album/Au lansat o revoluție". 

Protestatarii nu l-au uitat nici pe Klaus Iohannis, cel care le-a fost primar, înainte de a ajunge președinte și au scandat: "Președinte mut, asta nu am vrut!". 

VIDEO Turnul Sfatului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel