Sibiu: Accident grav! A fost tăiat de tren - UPDATE

Ambulanță
Ambulanță

Un grav accident de tren a avut loc în județul Sibiu. Un bărbat a fost lovit de tren. Mai multe echipaje medicale de urgență a intervenit imediat pentru a salva viața acestuia.

Accidentul feroviar a avut loc în Halta Podu Olt, din județul Sibiu. Autoritățile au fost alertate imediat printr-un apel la 112. 

”Un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă al ISU Sibiu, un echipaj de descarcerare, dar și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, au intervenit pe peronul de la Halta Podu Olt, pentru descarcerarea, acordarea asistenței medicale și transportarea la Spitalul Județean Sibiu, a unui bărbat în vârstă de 50-55 de ani, tăiat de tren la un membru inferior. Victima este în stare inconștiență, a fost intubată”, susțin reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu. 

La fața locului a ajuns și un echipaj de poliție care a deschis o anchetă în acest caz.

”Bărbatul a căzut accidental pe linia de cale ferată, fiind lovit de un tren care circula pe relația Craiova-Sibiu. A fost transportat la spital cu răni grave în zona membrelor inferioare, inconștient. Polițiștii Biroului Județean Poliție Transporturi efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili identitatea bărbatului și circumstanțele producerii acestui incident. Traficul feroviar nu a fost afectat”, susține IPJ Sibiu. 

Vezi și: 

Trafic intens pe DN1. Șoferii, redirecționați de polițiști

Dragnea, atac dur la Pro România: Este plin de securiști. Anunțăm și nume

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel