Dragnea, atac dur la Pro România: Este plin de securiști. Anunțăm și nume

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a atacat puternic partidul Pro România la Conferința Extraordinară de alegeri a Organizației Județene Călărași a PSD.

Liviu Dragnea a reacționat după valul de atacuri pe care le-a primit, în ultima perioadă, din partea partidului Pro România. Președintele PSD a declarat în fața membrilor partidului in Orgnizația Județeană Călărași că noua formațiune politică este plină de "masoni și de securiști".

Citește și: Europarlamentare. Sebastian Ghiță, anunț BOMBĂ

"Pro România nu este un partid de stânga. Niciodată securiștii nu au fost și nu vor fi de stânga pentru că nu au cum. Este un partid construit într-un laborator, construit pe jaf politic. Ce au făcut ei de când s-au înființat, în afară să ia de la noi oameni și să meargă prin județe, pe la primari și să cerșească, dați-ne și nouă niște oameni, dați-ne și nouă niște voturi? Ăsta nu este un partid politic de stânga, care pe lângă aceste obiective are și obiectivul principal să dea cu noroi în partidul care i-a făcut oameni. Acolo este plin de securiști și de masoni, nu că nu ar fi buni, dar e bine să știm și nu vorbesc pe gura cămășii, anunțăm și nume cât de curând", a declarat Liviu Dragnea.


Citește și:  Dragnea a răbufnit: Să-i văd că țipă și pentru asta! Suntem proști?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel